Joico

Terveiden hiusten kauneutta ei voita mikään. Kaikki Joicon tuotteet on luotu tekemään hiuksista niin vahvat, kiiltävät ja terveet kuin mahdollista vain yhdellä käyttökerralla. Se on enemmän kuin pelkkä lupaus – se on takuu.

Hiuksia kuormitetaan säännöllisesti muotoilutuotteilla, lämpö työkaluilla ja kemiallisilla käsittelyillä. Kauniin lopputuloksen aikaansaaminen ei välttämättä ole hiuksille hyväksi. Mutta Joico haastaa tämän käsityksen, sillä tuotteillamme hoidat ja muotoilet minkä tahansa hiustyypin haluamallasi tavalla, ilman pelkoa hiusten vaurioittamisesta.

Hiusten vaurioiden korjaamisen edelläkävijä

Toisin kuin esimerkiksi iho, hius ei pysty korjaamaan itseään. Kun hius vaurioituu, elimistöllä ei ole keinoja rakennevaurioiden paikkaamiseen.

Useat hiustuotteet keskittyvät hiuksen pintakerroksen hoitamiseen antaen sille vain kosmeettisesti parantuneen ulkonäön ja tunnun. Tämä on helppo tapa saada hiukset hetkeksi näyttämään hyvältä, mutta hiukset hyötyvät tällaisista tuotteista vain hyvin lyhyen ajan ja todellinen ongelma jää korjaamatta.

Joico eroaa pinnallista silotusta tarjoavista tuotteista hyödyntämällä tietämystään hiuksen DNA:sta. Tämän tiedon perusteella Joico on luonut täysin uniikin teknologian, joka pystyy aidosti korjaamaan hiuksen rakenteessa olevat vauriot antaen hiukselle juuri siitä puuttuvat ainesosat.

Lue lisää
Kategoriat
Hiustyyppi
Hiuspohja
Ominaisuudet

Näytetään tulokset (2 kpl)

Takaisin ylös