Oheneviin hiuksiin on nyt ratkaisu, jonka ansiosta voit nauttia paksumman ja tuuheamman näköisistä hiuksista. Monet markkinoiden tuotteista ovat joko lääkepohjaisia tai ongelmia peittäviä. Nioxin lähestyy ohenevien hiusten ongelmaa kokonaisvaltaisesti eikä yritä kasvattaa hiuksia uudelleen tai peittää ongelmaa.

Nioxinin innovatiivinen ihonhoitoon perustuva teknologia saa aikaan paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset ilman sivuvaikutuksia.

Hiusten luonnollinen kasvusykli voi häiriintyä monista eri syistä. Hiusten ohentumisen syyt:

  1. Hiussäikeiden väheneminen.
  2. Entistä ohuemmat hiussäikeet.
  3. Hiuspohjan terveysongelmat hiustenkasvun esteenä.

Nioxin tuotteilla hiusten ohentumisen ongelmaa voidaan hoitaa räätälöidyllä hoidolla. Kasvojen ihon jatkeena oleva hiuspohja vaatii samaa huolenpitoa ja hoitoa kuin kasvojen iho. Tuotevalikoima on kehitetty vahvistamaan, ravitsemaan ja korjaamaan hiuksia perin juurin. Koska hiuspohjan hoito edistää myös hiusten terveyttä, tästä on seurauksena paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset. 75% amerikkalaisista kampaajista arvioi Nioxinin tehokkaimmaksi oheneviin hiuksiin erikoistuneista brändeistä. 3-osaiset järjestelmät auttavat puhdistamaan, tasapainottamaan ja hoitamaan hiuksia ja hiuspohjaa.

Lue lisää

Nioxin

Kategoriat
Tuotemerkit
Hiustyyppi
Hiuspohja
Ominaisuudet

Näytetään tulokset (6 kpl)

Back to top