Uudistunut Four Reasons Color Mask

Color Mask on nyt Four Reasons Color Mask

Suomen suosituin hiuksia sävyttävä Color Mask -tuotesarja on nyt uusi Four Reasons Color Mask. Tuotesarja on ajankohtainen valikoima sävyttäviä pesu- ja hoitotuotteita, joilla voit korostaa ja ylläpitää hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti.

Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Upeat uutuussävyt helpottavat tämän hetken trendikkäimpien hiusvärien ylläpitoa ja sävyttämistä kotona!

 

 

Four Reasons Color Mask -tuotevalikoima pohjautuu aiempiin Color Mask -tuotteisiin, joiden koostumuksia on hiottu vegaanisiksi sekä entistä hoitavammiksi ja pigmenttirikkaammiksi.
Eniten sävypigmenttiä on Four Reasons Color Mask Shampoissa, jotka pesevät hiukset hellävaraisesti ilman sulfaatteja.
Color Mask -tehohoidot sisältävät hiuksia vahvistavia kasvipohjaisia proteiineja ja aminohappoja.
Sävyn kirkastuksen lisäksi Color Mask -tuotteet antavat hiuksille upean kiillon! Four Reasons Color Mask -tuotteet ovat 100% vegaanisia.
Color Mask uutuussävyt

 

 

Neljä herkullista uutuussävyä, Bronze, Rose, Rose Gold ja Mahogany, ovat vastaus tämän hetken kysytyimpien hiusvärien ylläpitoon ja nopeaan sävyttämiseen. Vanhat supersuosikit, kuten vaaleiden hiusten sävyt Pearl ja Silver, siirtyvät Four Reasons Color Mask -tuotesarjaan uudistettuina. Kaikki Color Mask -sävyt ovat myös sekoiteltavissa keskenään – näin jokainen voi halutessaan tuunata niistä juuri itselleen sopivan yksilöllisen sävyn.

FOUR REASONS COLOR MASK ON UUDISTUNUT

Samankaltaiset artikkelit