TIETOSUOJASELOSTE

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE: PARTURI-KAMPAAMO VILLIKIHARA

Päivämäärä: 24.5.2018

Päivitetty 11.8.2021

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

REKISTERIN NIMI

Villikiharan verkkokaupan asiakasrekisteri ja markkinointirekisteri.
Parturi-kampaamo Villikiharan ajanvarausrekisteri, asiakasrekisteri / -kortisto sekä markkinointirekisteri.

REKISTERINPITÄJÄ

Yrityksen nimi: Parturi-kampaamo Villikihara
Y-tunnus: 1398705-1

Osoitteet:
  • Villikihara – verkkokauppa ja Villikihara – Jurva, Pikkujurvantie 9, 66300 Jurva
  • Villikihara – Vaasa, Kappelinmäentie 8, 65370 Vaasa.
Puhelinnumerot:
  • Villikihara – verkkokauppa 040 2209 693
  • Villikihara – Jurva 06 3631 258
  • Villikihara – Vaasa 06 3168 377

Sähköposti: asiakaspalvelu@villikihara.fi
Toimipisteiden lukumäärä: 2

REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT
Villikihara – verkkokauppa:

Rami Luoma
Pikkujurvantie 9, 66300 Jurva
asiakaspalvelu@villikihara.fi
Puh. 040 2209 693

Parturi-kampaamo Villikihara

Leena Luoma
Kauppatie 4, 66300 Jurva
asiakaspalvelu@villikihara.fi
Puh. 06 3631 258

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
  • Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • Kerättäviä henkilötietoja käytetään palaute-/yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • Verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tilausten toimittamiseen, asiakassuhteen ylläpitoon ja kehittämiseen, palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen, palvelun kehittämiseen, raportointiin, analysointiin ja markkinointiin.
  • Asiakkaan tunnistaminen ja käyttöoikeuksien hallinta.
  • Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.
  • Vapaamuotoinen kuvaus: Parturi-kampaamo Villikiharan työntekijät kirjaavat paperiseen asiakaskortistoon asiakkaan hiuksiin käytetyt värjäys -ja kihartamisaineet.
REKISTERIN KÄYTTÄJÄT
  • Yrittäjät
  • Vuokratuolilaiset
  • Henkilökunta
  • Sopimusyrittäjät
  • Rekisteristä vastaava henkilö huolehtii siitä, että yrityksessä työskentelevä henkilöstö on perehdytetty tietosuojaohjeistukseen ja osaa käsitellä rekisteriä tietosuoja-asetuksen mukaisesti.
REKISTERI ON
Paperinen (parturi-kampaamon asiakaskortisto)
  • Säilytetään yrityksen tiloissa.
Sähköinen
  • Ostettu ohjelmisto; ohjelmiston tarjoajat: WooCommerce (verkkokauppa), MailerLite (sähköpostimarkkinointi), CusRew (tuotearvostelujen kerääminen) ja Digital Booker (ajanvaraus).
REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
  • Etunimi (verkkokauppa ja ajanvaraus)
  • Sukunimi (verkkokauppa ja ajanvaraus)
  • Sähköpostiosoite (verkkokauppa, sähköpostimarkkinointi ja ajanvaraus)
  • Puhelinnumero (verkkokauppa ja ajanvaraus)
  • Katuosoite (verkkokauppa)
  • Postinumero (verkkokauppa)
  • Postitoimipaikka (verkkokauppa)
  • Markkinointiluvat ja -kiellot (verkkokauppa ja ajanvaraus)
  • Käyttäjätunnus (verkkokauppa ja ajanvaraus)
  • Salasana (verkkokauppa ja ajanvaraus)
  • Verkkoyhteyden IP-osoite (verkkokauppa)
  • Tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista
  • Laskutustiedot
  • Kieli: Suomi
SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Tietoja kerätään:
  • Henkilöltä itseltään.
  • Asiakaspalvelijan keräämänä asiakaspalvelutilanteesta (esim. hiustenhuolto).
  • Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.
  • Verkkokaupan ostoskori tallentaa henkilötietojasi, vaikka et suorittaisi tilausta loppuun. Ns. ostoskorimuistuttaja kerää asiakkaan ostoskorin sisällön ja asiakkaan syöttämät henkilötiedot ja tallentaa nämä järjestelmäämme sen jälkeen kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi. Jos tilausta ei tehdä loppuun asti, ostoskorimuistuttaja lähettää sähköpostilla muistutuksen kesken olevasta ostoskorista. Sähköpostin lähettämisen jälkeen henkilötiedot poistuvat tietokannasta automaattisesti.
  • Roskapostin välttämiseksi sivustolla on käytössä Google ReCaptcha – Googlen tietosuojakäytäntö, Googlen palveluehdot.
SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
  • Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

    REKISTERIN SUOJAUS

    • Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.
    • Sähköiset tiedot on suojattu käyttäjätunnuksin.
    • Sähköiset tiedot on suojattu salasanoin.
    • Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

    TARKASTUS JA KIELTO-OIKEUS

    • Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26-28 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu.
    • Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle osoitteeseen: asiakaspalvelu@villikihara.fi
    • Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle Villikiharan toimipisteessä.
    • Tiedot poistetaan henkilön niin pyytäessä (unohdetuksi tuleminen). Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.
    • Tietoja päivitetään asiakkaan niitä pyytäessä (esim. sähköpostiosoite tai puhelinnumero).
    REKISTERIN AJANTASAINEN YLLÄPITO
    • Rekisterin ylläpitäjä voi pyynnöstä poistaa tai korjata vanhentuneita tietoja.
    • Päivittämällä asiakkaan tiedot aina asiakaskäynnin yhteydessä (paperinen asiakaskortisto).
    EVÄSTEIDEN (COOKIES) KÄYTTÖ
    • Villikihara.fi sivustolla käytetään evästeitä (”cookies”) ja muita vastaavia tekniikoita, kuten selaimeen tallennettua varastoa (“local storage”). Evästeet ovat selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Evästeillä ja muilla tunnisteilla on määritetty voimassaoloaika, jonka jälkeen tunniste poistuu selaimesta.
    • Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään toimintojen toteuttamiseen ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen mm. asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen ja ostoskorin toimintoihin, näihin toimintoihin evästeiden ja paikallisen varaston käyttö ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista.
    • Evästeitä käytetään myös analytiikkaan, niiden avulla kerätään tietoja siitä kuinka kävijät liikkuvat ja käyttäytyvät verkkosivuilla.
      • Sivustomme käyttämät analytiikkaevästeet:
        – Google Analytics
        – Hotjar

    Hyödynnämme Google Analyticsia mm. sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin ja myyntiin liittyvässä analytiikassa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä.

    Voit hallita ja poistaa itse evästeitä käyttämälläsi selaimella.

    • Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä. Muutoin käsittelemme tietoja henkilökohtaisina niiltä osin kuin tunniste sisältää asiakkaan kohdentavia tietoja, kuten IP-osoitteen. Myös tunnisteet, jotka on yhdistetty asiakkaaseen jollakin tapaa, käsitellään henkilökohtaisena tietona.
    • Palvelimen asettamat toiminnalliset evästeet säilyvät selaimessa 15min-24kk, ellei niitä erikseen poisteta selaimen asetuksista. Sivustolla käynti asettaa evästeet uudelleen selaimen sen salliessa. Käyttäjällä on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain. Tallentuneet evästeet voi halutessaan poistaa.
    • Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin rekisterinpitäjän tarjoamien internetpalveluiden toimivuudelle, emmekä takaa palveluiden toimivuutta ellei evästetoiminnallisuus ole käytössä.
    • Evästeiden avulla kerättyjä tietoja hyödynnetään viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa jotta voimme näyttää yksilöityjä mainoksia verkkosivustoilla.
      • Sivustomme käyttämät mainosevästeet:
    VOIDAANKO TÄTÄ TIETOSUOJASELOSTETTA MUUTTAA?

    Palveluiden kehityksen ja läinsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta.

    Takaisin ylös