Sim System 4

Kotimainen System 4 on Suomen ostetuin hajustamaton tuotesarja hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. System 4 tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin aktivoimalla pintaverenkiertoa ja ylläpitämällä hiuspohjan terveyttä. Tehokas hilseen, kutiavan päänahan, hiustenlähdön, punoituksen ja muiden hiuspohjan ongelmien hoitoon.

Hiuspohjanhoitoon panostaminen on ehdottoman tärkeää terveen, vahvan hiuskasvun ja hiuspohjan hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Kaikki System 4 -tuotteet ovat  dermatologisesti testattu ja ne sopivat myös herkälle iholle.

Bio Botanical – ohenevien hiusten tueksi

Bio Botanical -tuotteiden tehokkuus perustuu aktiivisten aineiden ja yrttiuuteiden yhteisvaikutukseen, joka tukee hiuspohjan tasapainoa ja hyvinvointia. Ylläpitämällä hiuspohjan tasapainoa luodaan olosuhteet terveelle hiustenkasvulle sekä estetään hiusten oheneminen.

Bio Botanical tuotteet poistaa vaikean hilseen, vähentää liiallista talineritystä sekä ylläpitää hiuspohjan ja hiusten luonnollista kosteustasapainoa. Hiuspohja pysyy terveenä ja uusien hiusten kasvu helpottuu.

Suodata tuotteita

Kategoriat
Tuotemerkit
Hiustyyppi
Hiuspohja
Ominaisuudet

Yhteensä 23 tuotetta