Sim DS

Sim Sensitive DS hiustenhoitotuotteet ovat korkealuokkaisia, kotimaisia ja hajusteettomia tuotteita ihmisille jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti, laadusta tinkimättä. Kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi, vähemmän on enemmän. DS -sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla.

DS -tuotesarjasta löytyy kolmivaiheinen mineraalienpoisto -konsepti, joka sisältää tehokkaat erikoistuotteet hiusten syväpuhdistamiseen. Mineral Removing -tuotteet sisältävät kelatoivan shampoon, eliksiirin sekä hoitoaineen, jotka puhdistavat hiuksista metalli-, mineraali- ja muotoilutuotejäämät.

Monipuolinen muotoilu- ja viimeistelytuotevalikoima on DS-sarjan ydin, tarvitsitpa sitten mattamaista tekstuuria, rakennetta ja volyymia, lämpösuojaa, kevyttä pitoa kampauksen alle tai pitävää tukea ja viimeistelyä, kaiken tämän löydät DS-sarjasta! Tuotesarja on vegaaninen.*

* Ei koske DS Heat Protection Spray -lämpösuojaa

Suodata tuotteita

Kategoriat
Tuotemerkit
Hiustyyppi
Hiuspohja
Ominaisuudet

Yhteensä 27 tuotetta