Four Reasons Pro No Yellow shampoo kampaajien testissä

Suuri joukko kampaajia pääsi jo fiilistelemään pian lanseerattavaa Four Reasons Professional No Yellow Shampoota. Tuote sai erinomaisen vastaanoton, tässä muutamia kommentteja ennakkotestin tuloksista.

”Ihana! Super helppo vaahdottaa ja tuoksu on mielettömän herkullinen”

”Ylitti odotukset”

”Pehmeästi vaahtoutuva, freesin tuoksuinen, miellyttävä koostumus. Reilusti pigmenttiä, vaikuttaa tehokkaalta jo pullosta otettuna. Hiukset jäävät ilmavan mutta silti hoidetun tuntuisiksi.!”

”Vaahtoaa hyvin, pesee puhtaaksi ja taittaa upeasti.”

”Erittäin tehokas!”

”Ensimmäinen hopeashampoo joka ei kuivata hiuksia ja antaa hyvän sävyn.”

”Todella hyvin puhdistava ja erinomainen taittokyky. Jätti hiukset pehmeiksi. Yksi parhaista No Yellow -shampoista mitä olen kokeillut.”

”Meidän liikkeessä oltiin yllättyneitä taittotethosta!”

”Ihan, runsas, samettinen vaahto! Hurmaava, seikkailullinen, jopa aistikkaan rohkea tuoksu. Täydellinen määrä oikeita pigmenttejä. Lopputulos on jäisen viileä, puhdas, raikas, ja valovoimaisen kiiltävä. Hiustaivaan kestotähti! Ehdottomasti jatkoon!”

”Pöörfect! Raidoituksen jälkeen tämä riitti taittamaan keltaisuuden pois eikä tarvittu sävyttelyä!”

”Hiukset jää pehmeiksi, monesta muusta hopeashampoosta hius on villasukka. Tykkäsin.”

”Hiukseni raidoitettiin reippaasti ja sävytettiin Optimalla. Kotona seuraavana päivänä pesin hiukset No Yellow Shampoolla ja annoin vaikuttaa 5 min, tulos oli huikea! Raidat kirkastui entisestään olematta sinertävät tai tunkkaiset. Odotan erittäin innolla, että No Yellow Shampoo saapuu hyllyyn myytäväksi. Huippu tuote!”

”Kokeilin shampoota useallekin blondiasiakkaalle ja pidin siitä. Erityisesti tuoksu sai kehuja asiakkailta. Pigmenttiä on juuri sopivasti, eikä tarvinnut pelätä että huokoisinkaan erittäin vaalennettu hius muuttuisi violetiksi.”

”Miellyttävä tuoksu. Kirkastaa ilman tukkoisuutta. Ja ihanan hoidettu mutta ei latistettu hius. Ihastuin. Tuli suosikkituote.”

”Täyteläinen, hoitava, taittava. Täysi kymppi.”

Samankaltaiset artikkelit