Four Reasons Original Takeaway Color

(32 tuotearviota)

13,50

Hajusteeton, ammoniakiton kestosävyte

Clear
Toimitusaika 1-2 päivää
Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Four Reasons Original Takeaway Color kestosävytteellä saat saat kauniin värjäystuloksen hellävaraisesti, helposti ja varmasti. Ammattilaislaatuisilla sävyillä onnistut itse luomaan hiusväristä kauniin eloisan hiusta hellien.

 • Värjäät hiuksesi kätevästi itse ja saat hiuksiisi täyteläisen, ajan myötä pehmenevän sävyn ja ihanan kiillon.
 • Värivalikoimasta löydät yhteensä 23 sävyä, joista viisi sopii täydellisesti myös harmaiden peittämiseen.
 • Ei värikypärää – pehmeä ja luonnollinen lopputulos.
 • Vegaaninen, ammoniakiton ja hajusteeton.
 • Pakkauksessa mukana; värituubi, 3% hapete nokkapullossa, suojahansikkaat ja käyttöohjeet.

Käyttö:

 1. Pese hiukset ja pyyhekuivaa kevyesti. Suojaa vaatteet pyyhkeellä tai kapalla. Suojaa kädet pakkauksessa mukana tulleilla muovikäsineillä.
 2. Avaa kehitepullon korkki ja tyhjennä koko värituubin sisältö pulloon. Sulje pullo ja sekoita ainesosat voimakkaasti ravistamalla.
 3. Avaa pullon levitysnokan korkki välittömästi sekoittamisen jälkeen. Värjäämättömien hiusten värjäys: Levitä väri tasaisesti tyvestä latvaan pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 30 min. Ennestään värjättyjen hiusten sävyttäminen: Levitä väri ensin tyveen, anna vaikuttaa 15 minuuttia ja vie loppuväri pituuksiin ja latvoihin ja anna vaikuttaa 15 minuuttia.
 4. Vaikutusajan päätyttyä hiero hiuksia veden avulla ja huuhtele huolellisesti. Pese hiukset värjättyjen hiusten shampoolla. Pyyhekuivaa hiukset ja levitä pakkauksen mukana tullut hoitoaine kauttaaltaan hiuksiin, anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele.

 

Kysymykset & Vastaukset

Hei. Voiko kahta eri sävyä yhdistää, esim. puolet ja puolet. Ja jos voi, niin voiko jäljelle jääneen värin säästää seuraavaan kertaan? Rita kysyi 12 tammikuun, 2023

Hei, kyllä voi sekoittaa mutta ei kannata sekoittaa kuin se määrä mikä menee hiuksiin kerralla sillä sekoitettu värimassa ei säily.

Villikihara vastasi 12 tammikuun, 2023 store manager
(0) (0)
Moi! Mikä väri vastaisi Four Reasons Color Mask Toning tuotteen sävyä Caramel? Kiitos! Jenni kysyi 22 elokuun, 2022

Color Mask Caramel käy vaaleille ja vaaleanruskeille sävyille esim. 7.35 tai 8.3.

Villikihara vastasi 22 elokuun, 2022 store manager
(0) (0)
Jos haluaa mahdollisimman voimakkaan vaikutuksen, kannattaako ennemmin laittaa syväpuhdistavalla shampoolla pestyihin kuiviin hiuksiin, vai onko sillä väliä, jos lätkäiseekin ei niin puhtaisiin hiuksiin (edellisellä pesukerralla on käytetty hyvin kosteuttavia tuotteita (CG), mutta ei muotoilutuotteita). Kyseessä siis keskiruskeat hiukset ja tarkoitus olisi kokeilla, josko jotain tarttuisi marmelade-sävystä. Terde kysyi 1 helmikuun, 2022

Syväpuhdistava shampoo käy oikein hyvin niin ainakin lähtee muotoilutuotteet ja mahdolliset hoitoaineet alta pois. Jos tavoitteena mahdollisimman voimakas sävy niin vaikutusaikaa voi pidentää 10-15 minuuttia.

Villikihara vastasi 1 helmikuun, 2022 store manager
(0) (2)
Hei! Olen vaaleahiuksinen ja kerran laitoin hiuksiin tuon carrot cake-värin. Tykkäsin kovasti, etenkin kun väri oli pehmentynyt nätisti ja latvat alkoivat olemaan jo melko vaaleat. Olen nyt miettinyt kauan tuota portobello-sävyä että onko yleisilme enemmän selkeästi tumma vai vaalea? Ja viileään menevä? Toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitin pääpiirteittäin :) kiitos jo etukäteen! Mira kysyi 11 marraskuun, 2021

7.0 Portobello on tummanvaalea perussävy joka ei taitu mihinkään, sellainen meidän suomalaisten hiusten yleinen luonnonsävy.

Villikihara vastasi 12 marraskuun, 2021 store manager
(0) (0)
Kauanko sävyte pysyy hiuksissa? Mitä eroa sillä on kestoväriin? Ja miten kestosävyte eroaa tavallisesta sävytteestä? Enni kysyi 25 elokuun, 2021

Hiusten kunnosta riippuen pysyy muutamasta pesukerrasta tosi pitkään. Sävy haalistuu hiuksista tasaisesti jolloin jyrkkää tyvikasvua ei muodostu.

Oikeastaan pitäisi puhua hapeteväreistä joita ovat käytännössä kaikki värit joihin sekoitetaan hapete ja värimassa. Hapetteen vahvuus sitten vaihtelee ja puhekielessä "kestovärillä" tarkoitetaan vahvempaa hepetetta sisältävää väriä (6, 9 tai jopa 12%) jolloin saadaan aikaan vaaleampia sävyjä. Takeaway color hapetteen vahvuus on 3%.

Villikihara vastasi 25 elokuun, 2021 store manager

Itse ainakin olen todennut että kannattaa ehdottomasti laittaa väri pyyhekuiviin hiuksiin jos ei halua että väri jämähtää hieman liikaa hiukseen. Mulla ainakin just iso ero siinä että väri pehmentyy kauniisti pois ajan myötä kun laittaa kosteaan kun taas kuivaan kun olen laittanut niin väri kestää todella kauan ja tietenkin myös tulos on läikikkäämpi kun kuivaan hiukseen laittaa.

Mira vastasi 11 marraskuun, 2021 Vahvistettu ostaja

Tuo Miran kertoma läikikkyys kuivaan hiukseen levitettäessä johtunee epätasaisesta värimassan levityksestä, joko sitä on liian vähän tai sitä ei ole tasoitettu harvalla kammalla.

Villikihara vastasi 12 marraskuun, 2021 store manager
(0) (0)

Kysy tuotteesta

Olethan lukenut ensin tuotteen kuvauksen löytääksesi vastauksen. Asiakaspalvelumme vastaa kysymykseesi mahdollisimman pian.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu, odottele rauhassa, siihen vastataan mahdollisimman pian.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

32 arviota tuotteelle Four Reasons Original Takeaway Color

4,6
Perustuu 32 arvosteluun
 1. Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

  Ihana sävyte

  (0) (0)
 2. Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

  Hyvä tuote. Luonnollinen lopputulos.

  (0) (0)
 3. Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

  Pidin tuotteesta, varmaan tilaan uudestaankin.

  (0) (0)
 4. Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

  (0) (1)
 5. Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

  (0) (0)
Lisää arvio

Peruuta