Moser Primat 1230 hiustenleikkauskone

(44 arvostelua)

99,90

Klassinen, kestävä johdollinen leikkuukone. Suosituin Moser

15 varastossa

Osta pakettina - ALE 15%

Moser tallasetti

Leikkauskappa raidallinen

Wahl leikkauskoneöljy

Toimitusaika 1-2 päivää
Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Moser Primat 1230 on perinteinen verkkovirtakäyttöinen leikkuukone jonka yksinkertainen rakenne on kestävä ja varma valinta kaikkiin parturitöihin.

 • Terän säätö 0,7-3 mm, vaihtotalloilla 4,5 tai 9 mm.
 • Jos tarve on leikata 0,7 mm lyhyemmäksi niin silloin kannattaa valita hiustrimmeri.
 • Lähes äänetön hiustenleikkauskone.
 • Erinomainen myös parran muotoiluun.
 • Sisältää harjan ja öljyn koneen puhdistamista varten sekä vaihtotallat 4,5 ja 9 mm.
 • Leikkausterän leveys 46 mm, johdon pituus 3 m.
 • Koneen paino 620 grammaa.
 • Värähtelevä ankkurimoottori, noin 3000 RPM.
 • Kestävää saksalaista laatua. Typ.nro 1230.

Terien irrotus ja kohdistus

Terät voi helposti irrottaa puhdistusta varten avaamalla 2 ruuvia. Terien kiinnitysreiät ovat tarkoituksella hiukan väljät jolloin terät voi kohdistaa ennen kuin ruuvit kiristää. On erittäin tärkeää että terät asentaa suoraan, muuten kone ei leikkaa kunnolla tai leikkausjälki on epätasainen. Terän pitää olla sivusuunnassa keskellä ja pituussuunnassa isomman terän tulee olla n. 0,5-1 mm ulompana pieneen terään nähden. Teriä ei saa asettaa ihan vastakkain koska silloin kone voi tehdä haavan, eikä teriä myöskään saa asentaa liian etäälle toisistaan koska silloin lyhin leikkauspituus kasvaa.

Paino 0.62 kg
Koko

Leveys 46 mm

Valmistaja

Jakelija

Käherryshuolto Oy

Takuu

24 kk

Tuotevideot

Tuotearvostelut

 1. markku m

  markku m

  Paras kotikäyttöön tarkoitettu tukanleikkaaja, kokemusta on, kiitos Villikiharan!!!

 2. HAGE

  HAGE

  Ainakin ensimmäiset kahden pojan leikkuut onnistui todella hyvin, ei takertele yhtään leikatessa ja siisti jälki talloja apuna käyttäen! Eikä leikkaajalla ollut aikaisempaa kokemusta hiustenleikkuusta 🙂 Suosittelen!

 3. markku matilainen

  markku matilainen

  Erinomainen myös kotikäyttöön, ei kannata muita edes harkita.

 4. t-p

  t-p

  Emäntä on aikanaan hommannut koneen. Nyt se on alkanut takeltelemaan. No soitinpa asiakaspalveluun ja sain äärimmäisen hyvää palvelua! Neuvottiin, kuinka kuuluu huoltaa, että kone laulaa hyvin. Eli riittävän usein öljyä terien väliin niin pysyy terässä. Lisäksi kerrottiin terien oikea asemointi toisiinsa nähden.

  Asiakaspalvelu oli niin hyvää, että en tilannut konetta. Mutta varmasti tulen tilaamaan tästä liikkeestä tavaraa jos ja kun siihen tarve tulee.

  Voin suositella Moseria sekä Villikiharaa!

 5. Niko

  Niko

  Onko tämä kone käytännössä sama kuin moser 1230 rex? Lähinnä ajattelin että se tallasetti myös moser 1230 rexiin. Kun se kone mulla jo on…

  Villikiharan vastaus: Sama kone, terien piikkiväli vain on Rexissä harvempi jotta koiran paksummat karvat leikkautuvat paremmin. Tallat sopi molempiin koneisiin.

 6. Arska

  Arska

  On kyllä loistava kone. Oon saanu ko. koneen anopiltani, kun jäi eläkkeelle parturi/kampaajan hommista. Ties kuinka kauan on ollut jo käytössä ennen minua. Kattelin täältä uutta ammattikäyttöön tarkoitettua vehjettä ja huvikseen sitte vilkaisin että mikähän toi mun vanha kone on. No Moser Primathan se oli. Nyttemmin leikkausjälki on hieman ontuva. Varsinkin kun sänki kasvaa hieman, huomaa, että ei ole leikkaantunut ihan tasaiseksi. En kyllä ole oikein mitenkään konetta huoltanut. Saisikohan täältä jotain pientä ohjetta koneen huoltoon? Olisin ikuisesti kiitollinen ja ostan seuraavan koneeni varmasti täältä. Ehkäpä saattaa olla uusien terienkin aika kohta Moseriin. Kiitos, jos pystytte jotenkin auttamaan. Terien asemointikin kiinnostaisi, koska purin äsken terät, enkä ole varma menikö ne oikein asemoidusti takaisin paikoilleen. Kiitos!

  Villikiharan vastaus: Leikkaustulokseen vaikuttaa sekin onko terät öljytty, pari tippaa liikkuvien osien väliin notkeaa öljyä, esim. ompelukoneöljyä. Terät kohdistetaan niin että alaterä on n. 0,5-1 millin ulompana kuin se pienempi terä, ja tietenkin sivusuunnassa keskelle. Jos ne laittaa ihan tasan niin voi tehdä haavoja.

 7. Ste114r

  Ste114r

  3-vuotta ollut tämä ja aivan loistava, vuosi sitten hajos partakone ja tällä ajanut parrankin, aivan riittävän siistiä jälkeä siihenkin hommaan. Loisto ostos!

  Villikiharan vastaus: Tarkennetaan sen verran että ei Primat ihan partakonetta vastaa, mutta jos n. puolen millin sänki riittää tarkkuudeksi niin sitten käy siihenkin.

 8. En ole kalju, minulla on vain lyhyt tukka

  En ole kalju, minulla on vain lyhyt tukka

  Tilasin juuri uuden Moserin silmää räpäyttämättä. Edellinen kesti kerran viikossa tapahtuvan hiustenleikkuun/parransängen siistimisen KYMMENEN vuoden ajan. Tänään se kohtasi loppunsa tiputtuaan kivilattialle. Ei tätä voi kuin ylistää. Aivan käsittämättömän hyvä kone.

 9. Samppa

  Samppa

  Loistava hiustenleikkuukone! Tehokas, hiljainen, jämäkkä, laadukas laite. Näyttää saavan varaosiakin ihan eritavalla kuin gigantin härpättimiin. Edelliset Braun, Philips ja Babyliss kestivät alle pari vuotta kukin, eikä vaihtotalloja saa ostopaikasta. Päätin sitten ostaa kerralla kunnollisen koneen. Päänahkakin tykkää kun Moserilla ei tarvitse hinkata monta kertaa samaa kohtaa.

 10. Kaliju

  Kaliju

  Onko terän säätö 0,1-3mm välillä portaaton?

  Villikiharan vastaus: Ei ole, lukittuu muutamaan kohtaan. Todellisuudessa valmistajan ilmoittama lyhin pituus 0,1 mm on todellisuudessa varmaan 0,5 mm.

 11. Sanna

  Sanna

  Hei! Etsin trimmeriä sekä miehelleni että pienelle villakoiralle. Kävisikö tämä molemmille? Vai pikemminkin niin päin, että ostan eläimille tarkoitetun jota myös mies käyttäisi? Vai täytyykö molemmille ostaa omat kalliit koneet?

  Villikiharan vastaus: Primat 1230 käy koiralle jos koiran turkki ei ole kovin paksu/tiheä. Moserilla on koirakone Rex joka on muuten sama kuin Primat mutta siinä terät on harvemmilla piikeillä jotta leikkaisi tiheää turkkia paremmin. Jos taas koirakoneella leikkaat miehesi hiukset niin voi tehdä haavoja juuri tuon harvemman terän takia.

 12. AntZ1

  AntZ1

  Hei, kaverilla on tästä laitteesta malli 1233. Mitä eroa sillä on tähän 1230 -malliin verrattuna?

  Villikiharan vastaus: Siinä on pikairrotettavat terät, lähteen napsauttamalla irti. Muuten sama kone. Ammattikäytössä helpompi desinfioida terät irrallaan, kotikäytössä ei taida olla merkitystä.

 13. nimetön

  nimetön

  Hei, toimiiko kyseinen laite siis partatrimmerinä ilman tallaa aina kolmeen millimetriin asti? Tarve olisi sekä parta- että hiustrimmerille, tämä laite taitaa hoitaa molemmat hyvin? Kiitos vastauksesta!

  Villikiharan vastaus: Kyllä toimii, käy hyvin molempiin.

 14. Samppa

  Samppa

  Eipä tässä voi muuta kuin yhtyä kehuihin. Kerrassaan huippu leikkuri. Partakin lähti nätisti ja pehmeästi ei repinyt kertaakaan. Takaisin en palaa marketti koneisiin.

 15. kysyjä

  kysyjä

  Moi, mitä todellista eroa on Moser 1400 ja Primat 1230-malleilla? Luin jostain että 1400-mallissa on harvempi terä, mutta saako siihen ostettua tiheämpää? Olen aikeissa ostaa tuon Primatin.

  Villikiharan vastaus: Eroa on aika paljonkin, Moser 1400 on paljon äänekkäämpi ja leikkaa huomattavasti huonommin johtuen erilaisista teristä. Sen laatu vastaa marketeissa myytäviä koneita kun taas Primat 1230 on puhtaasti ammattikäyttöön tehty kone. Moser 1400 Mini on taas eri kone kuin 1400. Moserin koneisiin sopii vain kunkin mallin omat terät.

 16. Testo

  Testo

  Jos mietit ostaako tämä vai joku parikybää halvempi, tai puoletkin halvempi, elä mieti enää. Vehje on laadukkaan tuntuinen käteen ja jälki on priimaa, en tienny että tukan ajelu kerran viikkoon voi olla muutakin kuin ankea pakollinen toimenpide. Mahtava laite, osta heti, et kadu. Kestää varmaan ydinsodanki. Jos olet risuranne elä osta, painaa enemmän kuin philipsin lelutapuliversio, osta ennemmin se niin ei mene sairaskuluvakuutuksen omakustanne olkanivelen tulehuksiin.

  Villikiharan vastaus: Heh, asiaa.

 17. Veli

  Veli

  Leikkuri huokuu laatua, painoonkin tottuu nopeasti, ja lekkuujälki on mitä pitääkin, voi huoletta unohtaa pililipsit sun muut vastaavat, ja vielä kun Villikiharan nopea toimituskin piti paikkansa, niin ei voi muuta kuin lämpimästi suositella!

 18. Tinke

  Tinke

  Tuote on ensiluokkainen. En ollut ennen edes ajatellut, että jokin hiustenleikkauskone pystyisi leikkaamaan hiuksia näin hyvin! Ennen leikkuuseen meni n. 25 minuuttia, kun samaa kohtaa joutui leikkaamaan useaan kertaan, mutta tällä koneella riittää leikata kaksi kertaa samasta kohdasta!

 19. Omppu

  Omppu

  Googlailen aina etukäteen sekä ostosta, jonka ajattelen tilata, että sen myyjää. En muista ikinä törmänneeni näin isoon määrään pelkkää positiivista palautetta. Liityn samaan joukkoon; kone on erinomainen ja tilaus saapui perille heti seuraavana päivänä. Kiitos hyvästä koneesta ja loistavasta palvelusta.

 20. Pete

  Pete

  Erinomainen. Leikkaa vaivattomasti, helppo huoltaa ja riittävän hiljainen. Suosittelen!!!

 21. Kassu

  Kassu

  Erittäin hyvää työtä. Erityishuomio yksityiskohdista, joihin on selvästi kiinnitetty runsaasti huomiota.

 22. Minä vain

  Minä vain

  Ihan huippu, leikkaa hyvin ja kestää pitkään hyvänä, toisin kuin markettien halpiskoneet.

 23. Erppa

  Erppa

  Parturikoneiden parhaimmistoa. Yläterän pultinreikiä hieman suurentamalla saa leikkuupituutta pienennettyä entisestään. Ilmainen vinkki kaikille todellisille klanipäille.

  Villikiharan vastaus: Hyvä vinkki. Pitää vain olla tarkkana terien asemoinnissa että jää isompi terä hiukan ulommaksi, muuten kone tekee haavoja.

 24. Jan

  Jan

  Monen marketti-koneen läpi käytyä tämä on ensimmäinen ammattikone, ja ero on kuin yössä ja päivässä. Erittäin jämäkkä ja laadukkaan tuntunen, ja leikkaa todella tehokkaasti. Painoa on jonkun verran mutta siihen tottuu muutaman leikkuun jälkeen. Terän eri asentoihin lukkiintuva pituussäätö on kätevä, ja lukituksen voi myös poistaa napista. Erittäin tyytyväinen!

 25. pasi1977

  pasi1977

  Erinomainen ja jämäkkä kone. Voimaa on.

 26. Milla

  Milla

  Tehokas ja jämäkkä.

 27. Mundaw

  Mundaw

  Kunnon kone eikä mikään lelu.

 28. Henna Lehto

  Henna Lehto

  Voittaa kaikki muut hiuskoneeni mennen tullen.

 29. hannes

  hannes

  Paras kone leikkaamaan ikinä. Suosittelen tutuille ja sukulaisille tätä marketkoneiden tilalle. Nopea toimitus oli.

 30. Maija

  Maija

  Kunnon hiustenleikkuukone, sopii hyvin koko perheen hiustenleikkuuseen.

 31. Kalle

  Kalle

  Erinomainen laite, suosittelen hankkimaan halpojen markettituotteiden sijasta.

 32. Gb

  Gb

  Oiva kone! Testiajo tehtiin hiuksiin, joihin markettikoneet hyytyvät. Ei edes pientä nikottelua, upposi kuin kuuma veitsi voihin. En turhaan miettinyt ja vertaillut kahta vuotta! Vanha, vielä toimiva laite lähteekin köyhälle ja koneettomalle kaverille lahjoituksena. Kaikki voittivat tässä kaupassa! Ps. Todella nopea toimitus!

 33. Sasu

  Sasu

  Todella hyvä tuote! Vahva suositus tälle hiustenleikkauskoneelle! Toimitus oli myös todella nopea.

 34. Markus

  Markus

  Itse hommansa eli leikkuun hoitaa upeasti. Ehkä vielä isompi ja kömpelömpi kun osasin odottaa.- Ammattimainen ääni 🙂

 35. Mandi

  Mandi

  Leikkuri vaikuttaa ensimmäisen testin jälkeen erittäin hyvältä. Kone on huomattavasti paljon painavampi kuin markettikoneet ja leikkaa ongelmitta jo yhdellä kerralla, hiuksia ei tarvitse "jynssätä" kuten halvemmilla leikkureilla. Konetta oli myös helppo käyttää. Suosittelen. Nopea toimitus!

 36. Katariina

  Katariina

  Hyvä kone! Ostin toisen rikkoutuneen tilalle. Useita kertoja oli pudonnut edellinen ja viime putoamiselta lohkesi niin että terää kiinnittävä kova muoviosuus katkesi.

  Ei markkinoiden hiljaisin, eikä kevyin, mutta vankka ja toimiva!

 37. Kimmeli

  Kimmeli

  Todella hyvä ja vahvan oloinen kone. Kerran leikannut kahden peilin kanssa ja jälki erinomainen.

 38. Edu

  Edu

  Nopea toimitus. Laadukas ja hiljainen kone. Hyvä leikkuujälki.

 39. e

  e

  Ostin tämän koneen suosittelujen perusteella ja ensituntuman perusteella sanoisin, että oli erittäin hyvä ostos! Hyvän tuntuinen laite ja lapsi ei valittanut, että leikkaaminen olisi tuntunut "repimiseltä". Lisäksi toimitus oli erittäin nopea!

 40. Ellu

  Ellu

  Luottopeli! Meillä ollut tämä kone jo vuosia ja on leikattu nuorison kesä- ja inttitukat (ja kavereiden ja kaverin kavereiden…) Vaihtoterät vaan tilattu välillä (ja niillä vanhoilla terillä leikattu vielä koiran turkkia!). Nyt pojalle ostettiin oma Moser kun lähtee opiskelemaan, tämä pitää saada mukaan. Uskallan siis todellakin suositella. 😀

 41. Pirjo Jyrinki

  Pirjo Jyrinki

  Hiljainen ja hyvä leikkausjälki. Ei revi hiuksia.

 42. Kotiparturi

  Kotiparturi

  Ennakkoarvostelujen perusteella tilasin koneen. Pojan hiustenleikkauksen jälkeen sanoin hänelle, että tervetuloa parturiin uudestaan. Aivan eri luokkaa kuin markettien rimpulat. Akkukäyttöisenä olisi saanut täydet pisteet.

 43. Sieppo

  Sieppo

  On tässä aika monta sataa euroa tullut laitettua noihin hiustenleikkuukoneisiin, jotka ovat kestäneet juuri sen takuuajan, jos edes sitä. Nyt vaikuttaisi siltä, että vihdoin on kunnon kone käytössä. Jämerä peli, joka tekee selvää jälkeä.

 44. Varpu

  Varpu

  Moser Primat 1230 hiustenleikkuukone on todella hintansa arvoinen toimii niinkuin pitääkin. Ensimmäinen kone, noin kymmenisen vuotta vanha, on myös samaa mallia ja toimii vieläkin kuin uusi, leikkuu terät vain menivät nyt vaihtoon vanhemmasta koneesta.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 varastossa

Osta pakettina - ALE 15%

Moser tallasetti

Leikkauskappa raidallinen

Wahl leikkauskoneöljy