Four Reasons Take Away Color kestosävyte

(131 arvostelua)

11,90

Kauniin ja eloisan värjäystuloksen antava kestosävyte

Tyhjennä
Toimitusaika 1-2 päivää
Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte. Loistava peittokyky, peittää harmaat jopa 70 %:sti.

Four Reasons Take Away Color hiusvärillä saat kauniin ja eloisan, kuultavan ja kiiltävän lopputuloksen. NPT-teknologian ansiosta väri ei vaurioita hiusta. Täyteläinen ajan myötä kauniisti pehmentyvä väri, suomaisille hiuksille kehitetyt sävyt. Pakkauksessa mukana nokkapullo, hiusväriä 40 ml, kehite 3 % – 60 ml, pari kertakäyttökäsineitä sekä 15 ml värjättyjen hiusten hoitoainetta.

Käyttöohje: Pese hiukset ja pyyhekuivaa kevyesti. Suojaa vaatteet. Suojaa kädet pakkauksessa mukana tulleilla kertakäyttökäsineillä. Avaa kehitepullon korkki ja tyhjennä koko hiusvärituubin sisältö pulloon. Sulje pullo ja sekoita ainesosat voimakkaasti ravistamalla. Avaa pullon levitysnokan korkki välittömästi sekoittamisen jälkeen.

Värjäämättömien hiusten värjäys: Levitä väri tasaisesti tyvestä latvaan pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 30 min.

Ennestään värjättyjen hiusten sävyttäminen: Levitä väri ensin tyveen, anna vaikuttaa 15 min ja vie loppuväri pituuksiin ja latvoihin ja anna vaikuttaa 15 min. Vaikutusajan päätyttyä hiero hiuksia veden avulla ja huuhtele huolellisesti. Pese hiukset värjättyjen hiusten shampoolla. Pyyhekuivaa hiukset ja levitä pakkauksen mukana tullut hoitoaine kauttaaltaan hiuksiin, anna vaikuttaa 3 min ja huuhtele.

Värin hellävaraisesta koostumuksesta johtuen näillä ei voi vaalentaa hiusta kuin korkeintaan 1-2 astetta, eikä sitäkään jos pohjalla on tummaksi värjätty hius. Peitto tummempaan tai sävytys eri vivahteiseksi mutta saman tummuiseksi onnistuu hyvin.

# Neljä syytä

 1. Eloisa, täyteläinen kestosävy kotona.
 2. Kuulaat, herkulliset sävyt ja kaunis kiilto.
 3. Hajusteeton koostumus sopii myös herkkänenäisille.
 4. Lopputulos pehmentyy kauniisti ajan myötä.

19 sävyä:

 • 1.0 Black velvet – musta
 • 3.0 Coffee Bean – syvä tummanruskea
 • 4.1 Espresso – viileä tummanruskea
 • 4.7 Chocolate Chip – tummanruskea
 • 5.1 Caffé Macchiato – viileä ruskea
 • 5.52 Cherry Tree – mahongin ruskea
 • 5.35 Brownie – lämmin syvä ruskea
 • 6.35 Chocoholic – lämmin ruskea
 • 6.4 Carrot Cake – kuparin ruskea
 • 7.35 Cinnamon Bun – lämmin vaalea ruskea
 • 7.43 Marmelade – kuparin vaalea
 • 7.46R Red Hot Chili – punainen
 • 7.74 Toasted Honey – vaalea kuparinruskea
 • 8.23 Frozen Sand – viileä hiekka
 • 8.3 Honey Bunny – vaalea hunaja
 • 902 Satin Pearl – kirkas vaalea helmiäinen
 • 9.12 Pearly Pastel – vaalea helmiäistuhka
 • 913 Vanilla Sky – kirkkaan vaalea beige
 • 10.01 Ice Ice Blondy – kirkas tuhkanvaalea

Ladattava pdf-tiedosto Take Away Color inci

Tuotearvostelut

 1. värjääjä

  värjääjä

  Minulla on nyt tällaiset ei vaaleat eikä nyt oikein tummat ruskeat hiukset, kerran on värinpoisto ja vaalennus tehty ja ajattelin tuota ice ice blondy väriä. Onko riittävä jos teen vain värinpoiston ja minkä värinen olisi lopputulos?

  Villikiharan vastaus: Four Reasons Take Away Color on kestosävyte, eikä sillä pysty vaalentamaan hiusta kuin 1/2-1 astetta, tummentamaan kyllä pystyy. 10.01 Ice Ice Blondy sävyttää jo vaaleita hiuksia tuhkanvaaleaksi mutta jos hiustesi väri on nyt vaaleanruskea niin et sillä ilman vaalennusta saa kirkasta vaaleaa sävyä.

 2. värjääjä

  värjääjä

  Eli ensin värinpoisto ja sitte blondaus niin sitten oltais jo lähempänä tätä iceice blondee?

  Villikiharan vastaus: Tarkkaa ohjetta hiuksia näkemättä on mahdotonta antaa, varsinkaan kun emme tiedä mitä sinne olet aiemmin laittanut, onko hiusten tyvi erivärinen, onko ruskea värjätty vai oma värisi… Jos hiuksesi on värjätty ruskeaksi niin sitä on vaikea pois saada niin hyvin että saisit kauniin vaalean sävyn. Sinuna olisin kuitenkin varovainen noiden värinpoistojen ja vaalennuksien kanssa, aiemmin kirjoitit että kerran on värinpoisto ja vaalennus jo tehty, jos vielä teet molemmat niin voi olla että hiukset ei sitä enää kestä.

 3. tittaa

  tittaa

  Värjättyäni kyseisellä ice ice blondella / tuhkanvaalealla väristä tuli alussa todella tumman harmaat. Pahin mikä tässä värissä oli se että tyvi ei värjäytynyt ja se muuttui ruskeaksi. Luulin että väri olisi ollut vaaleampi ja että se olisi värjännyt tyvenikin kokonaan. Alussa petyin väriin mutta käytettyäni samaan sarjaan kuuluvaa silver shampoota hiusteni väri muuttui vaalean blondiksi. Nyt olen tyytyväinen väriin, paitsi tyveeni. Ja kysymykseni on se että värjäytyykö tyveni jos värjään uudestaan samalla ice ice blondylla? Vai pitääkö minun värjätä jollakin muulla värillä? Ja miltä loppu tulos näyttäisi kun hiukseni ovatkin nyt blondit eivätkä tuhkan vaaleat.

  Villikiharan vastaus: Ilmeisesti hiuksissasi on latvaosa selvästi vaaleampi kuin tyvi joko värjäyksistä tai auringosta johtuen eikä Take Away Colorin mieto hapete riitä vaalentamaan tyveä vaan siihen tarvitaan kestoväri.

 4. roosp

  roosp

  Olen nyt ollut monta vuotta värjäämättä hiuksiani ja tällä hetkellä minulla on täysin oma väri. Olen kuitenkin pitkään haaveillut kuparin ruskeasta väristä, joka olisi kuitenkin hyvin luonnollisen näköinen. Hiukseni ovat ehkä hieman lämpimän ruskean väriset, joissa on luonnostaan punapigmenttiä. En haluaisi värjätä kestovärillä, joten sopisiko KC Professional – Four Reasons Take Away Colorin sävy 6.4 minulle?

  Villikiharan vastaus: 6.4 Carrot Cake kuparin ruskea sopii varmasti hyvin. Take Away Colorin mieto hapetin ei pitäisi tuoda punapigmenttiäsi liikaa esille, joten on varmasti parempikin vaihtoehto kuin kestovärit.

 5. noobi

  noobi

  Mietinpähän vaan, kun ajattelin laittaa muutaman hassun raidan hiuksiini, joten väriä ei mene paljoa. Mutta säilyykö se väri tuubissaan sitten kuukauden tai parin päähän?

  Villikiharan vastaus: Säilyy kun et sekoita ylimääräistä väriä ja hapetetta yhteen.

 6. Keltiäinen

  Keltiäinen

  Onnistuuko Ice Ice Blondella saamaan keltaisen värin pois hiuksista? Hiuksissani oli punainen kevytväri ja sen jälkeen laitoin värinpoiston ja hiukset olivat keltaiset. Tämän jälkeen värjäsin Syossin vaaleimmalla sävyllä ja keltaisuus on ja pysyy. Ostin myös matrixin So Silver hopeashampoon ja olen pessyt sillä kymmenisen kertaa ja jättänyt värin päähän 3-10 minuutiksi ja keltainen väri on ja pysyy. Oma hiustenväri on beigen/tuhkanvaalea ja tahdon sen takaisin. Kiitos jo vastauksesta!

  Villikiharan vastaus: Voisi olla parempi kokeilla sävyä 913 Vanilla Sky – Kirkkaan vaalea beige, se voisi taittaa keltaisuutta vaaleaan beigeen.

 7. Äippä-78

  Äippä-78

  Ensimmäinen vaalentava hiusväri minulle joka ei jättänyt hiuksia keltaiseksi.

 8. Mirka

  Mirka

  Tosi hyvä väri! Ei mitään allergioita, vaikka normaaleista väreistä tulee kutinaa yms. Haalistuu todella hitaasti 🙂

 9. Diiduska

  Diiduska

  Olen tykännyt käyttää tätä väriä, kun minulla oli vaalennettu hius. Nyt olen kasvattanut omaa tummaa väriäni (aavistuksen kultainen-maantienruskea) takaisin. Saakohan näillä kirkastettua väriä yhtään ja mitä suosittelette, kun haluan vaaleampaan suuntaan hiuksiani hellävaraisesti? Kiitos!

  Villikiharan vastaus: Saa kirkastettua n. asteen vaaleammaksi. Sinulle voisi sopia 913 Vanilla Sky – Kirkkaan vaalea beige. Vaikutusaikaa kannattaa pidentää +15 min.

 10. hmmmm

  hmmmm

  Mulla on platinanvaaleat hiukset ja haluaisin niitä hiukan luonnollisemman väriseksi. Kaupan vaaleat värit (10.0) ei tarttunut kuin tyveen ja hiusten latvat katkesivat. Millä KC sävyllä värjäisin hiukseni hiusten olematta keltaiset ja vaurioitumatta enempää?

  Villikiharan vastaus: Voisit laittaa 913 Vanilla Sky.

 11. Minna Eveliina

  Minna Eveliina

  Minulla on oma maantien harmaanruskea väri hiuksissa ja on värjätty aika tummanruskealla reilut 2 kk sitten mutta haluaisin hyvän intensiivisen tummanruskean sävyn jossa voisi olla lämpöä eli punaisuuttakin. Onko ruskea mahongin sävyinen kuinka punainen? Ja millainen olisi kuparin ruskea? Varmaan ehkä liian vaalea…? Olen kyllä aina pitänyt kuparin sävyistä ja olisi kiva että olisi muutakin kuin pelkkä tavallinen ruskea. Se on liian pliisu minulle. Onko neuvoja?

  Villikiharan vastaus: Jos värisi on nyt tumma niin voit laittaa rohkeasti punaistakin se ei näy tummassa pohjassa kovin voimakkaana, mutta jos on juurikasvua niin siinä punaisuus erottuu voimakkaammin. Tyvi pitäisi erotella värjäyksessä ja sekoittaa siihen tummempaa mukaan että saat tasaisen lopputuloksen.

 12. Lallukka

  Lallukka

  Kysymys kuuluu että jos tämänhetkinen vaalennettu hiustenväri on tota vanilla sky ja ice ice blondyn luokkaa (tai ehkä siltä väliltä, ja tavoitteena olisi enempi tuollainen 8.3 honey bunny, niin toimisiko se lämmin hunajan vaalea tummentamaan ja lisäämään lämpöä ilman vaurioittamista ja minkäänsorttista vaalentamista?

  Villikiharan vastaus: Vaalennettua osaa saat sillä tummennettua mutta mahdollista tummaa juurikasvua ei sillä pysty vaalentamaan. Take Away Colorissa on mieto hapetin eikä se vahingoita hiuksia.

 13. Juurikasvu

  Juurikasvu

  Kuinka pian kestosävytteen jälkeen voi laittaa kestoväriä? Ei peittänytkään juurikasvua…

  Villikiharan vastaus: Voit laittaa vaikka heti. Voisit laittaa kestoväriä vain juureen jos se sävyte ei ole siihen tarttunut.

 14. essi

  essi

  Minkä vahvuisia hapetteita väreissä on?

  Villikiharan vastaus: Hapetteen vahvuus on 3% kaikissa sävyissä.

 15. Anni

  Anni

  Jos hiukset on värjätty tuollaisiksi Marmelade-värisiksi kampaajalla, niin voiko tuotteella pitää haalistuvan värin kirkkaana ilman että hiukset värjäytyvät yhtään tummemmiksi?

  Villikiharan vastaus: Kyllä voi, 7.43 Marmelade ei tummenna väriä jos sävy on ollut sama kampaajan jälkeen.

 16. Sari

  Sari

  Onko kukaan kokeillut sekoittaa väriä Cinnamon bun & Vanilla Sky?

  Mitähän tuo sanois kirkkaan vaaleeseen tukkaan, jos tahtois vähän luonnollisemman tummemman sävyn..? kiitän vastauksesta :))

  Villikiharan vastaus: Siitä tulee 8.3:n tummuusasteinen mutta hieman punertava.

 17. Sari

  Sari

  Edelliseen jatko kysymys:

  Mitenhän sitä kannattais miksata ettei tulis kovin punertavuutta, 1/2 cinnamon bun ja 1 vanilla sky?

  Villikiharan vastaus: Voit laittaa saman verran molempia niin tulee lämmin sävy. Tummennettaessa parempi niin, ettei ainakaan ala vihertämään.

 18. SM

  SM

  Minulla on omat hiukset hyvin vaaleat blondit mutta nyt kuitenkin haluaisin vielä vaaleammat ja olen ajatellut sävyä ice ice blondy. Kuinka kauan väri sitten pysyy? Olen ajatellut myös värjätä muutaman lisäkkeen paksuntamaan tukkaani. Tarttuukohan väri niihin miten hyvin? Ajattelen siksi tätä sävytettä koska minulla on herkkä hiuspohja enkä välttämättä voi käyttää voimakkaita hiusvärejä.

  Villikiharan vastaus: 10.01 Ice Ice Blondy taittaa vaaleista hiuksista keltaisuutta pois, joten sävy näyttää kirkkaammalta ja vaaleammalta. Sävyn pysyvyyteen vaikuttaa hiusten kunto ja pesukerrat. Lisäkkeitä on erilaisia eikä värin pysyvyyttä voi tietää kuin kokeilemalla. Lisäkkeisiin sopii ehkä paremmin sävyttävät hoitoaineet.

 19. Hattiwatti

  Hattiwatti

  Jos värjään 7 asteiset kuparin sävyiset hiukset sävyllä 7.35 (cinnamon bun), niin peittääkö kuparisuuden kokonaan?

  Villikiharan vastaus: Ei peitä, kupari kuultaa hiukan läpi.

 20. Hattiwatti

  Hattiwatti

  Jatkokysymys edelliseen: Entä jos sekoitan sävyjä cinnamon bun ja honey bunny ja värjään siis n. 7 asteiset kuparin sävyiset hiukset (itse asiassa aika lähellä tuota marmeladea)… Minkähänlainen lopputulos tuosta voisi tulla? Värjääkö tuo yhdistelmä muuten vaaleaa juurikasvua?

  Villikiharan vastaus: 7.35 ja 8.3 yhdessä jättää enemmän kuparia näkyviin, jos haluat kuparia vähentää niin sitten pelkästään 7.35 ja jos taas haluat kuparia lisätä niin sitten 7.43.

  Yhdistelmä värjää kyllä juurikasvua mutta kupari kuultaa latvoista enemmän.

 21. Mouru

  Mouru

  Värjäystulos on todella hyvä, väri tarttuu joka ikiseen hiukseen. Väri pysyy kauan hyvän näköisenä eikä haalistu niin kuin markettivärit. Ihan lempparituote! Tykkään!

 22. anna m.

  anna m.

  Ostin värin pari kuukautta sitten, otin ohjeen ulos paketista ja nyt en löydä sitä! Kerrotko tähän lyhyesti, miten käytän, kiitos.

  Villikiharan vastaus: Väri ja hapetin sekoitetaan, levitetään massa pestyihin pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 20 min. Vaahdota ensin pienellä vesimäärällä (emulgoiden) ja sitten runsaalla vedellä.

 23. Nessie

  Nessie

  Kauanko tää tuote kestää hiuksissa? En ole ikinä värjännyt/sävyttänyt hiuksia.

  Villikiharan vastaus: Riippuu hiuksista ja käytetystä sävystä sekä miten usein hiuksia pestään. Pysyvyys on kuitenkin hyvä ja sävy lähtee pois kauniisti pehmentyen.

 24. Nessie

  Nessie

  Nii ja vielä piti kysyä että sisältääkö tää niitä PPD yhdisteitä?

  Villikiharan vastaus: Se sisältää fenyleedidiamiineja kuten useimmat ns. hapetevärit.

 25. Apua!

  Apua!

  Onko tää ihan kestoväri? Kun en saa värjätä hiuksia kestoväreillä, pelkästään niillä jotka lähtee esim.10 pesun jälkeen pois mutta ei taida olla sellaisia jotka tarttuu värjäämättömään hiukseen.

  Villikiharan vastaus: Ei ole kestoväri vaan kestosävyte jonka vetyperoksidin vahvuus on 3% kun se kestoväreissä on vahvempaa. Take Away Color sopii värjäämättömään hiukseen mutta sillä ei pysty vaalentamaan hiusta.

 26. julle

  julle

  Voiko tällä värjätä kulmakarvat?

  Villikiharan vastaus: Millään hiusvärillä ei saa värjätä kulmakarvoja, kulmiin ja ripsiin on omat värinsä.

 27. blond

  blond

  Kauanko sävytteen kesto säilyy?

  Villikiharan vastaus: Riippuu hiuksista ja käytetystä sävystä sekä miten usein hiuksia pestään. Pysyvyys on kuitenkin hyvä ja sävy lähtee pois kauniisti pehmentyen.

 28. Serafiia

  Serafiia

  Eräs parturi suositteli kyseistä sävytettä käytettäväksi raskausaikana, mikäli haluaa valita turvallisemman värjäysvaihtoehdon. Suositteletteko te tämän tuotteen käyttämistä raskauden aikana? 🙂

  Villikiharan vastaus: Tuote on ammoniakiton ja hajusteeton, joten ainakin sen puolesta voimme suositella.

 29. Anni

  Anni

  Arvaamattomasti käyttäytyvät hyväkuntoiset hiukseni värjäytyivät sävyllä 7.43 Marmelade tummemmiksi kuin oli tarkoitus. Voinko vaalennuspesun jälkeen sekoittaa sävyä 7.43 johonkin vaaleista sävyistä saadakseni kirkkaan vaalean kuparisen värin hiuksiini ja kuinka sävyt 8.3, 913 ja 10.01 yhdessä 7.43 kanssa eroavat toisistaan?

  Villikiharan vastaus: Voit sekoittaa 913 ja 7.43 keskenään. 8.3+7.43 ei kirkasta ja 10.01+7.43 voi olla jo liian tuhkansävyinen.

 30. omena

  omena

  Tein hiuksiini värinpoiston Blond for Ever -pakkauksella (6% hapetin) ja värjäsin sen jälkeen Marmelade-sävyllä. Tyvestä tuli aivan ihana, kuvan mukainen väri, mutta pitkät latvani jäivät hieman liian tummiksi. En haluaisi tehdä värinpoistoa uudelleen, joten mitä Te suosittelisitte, jotta saisin latvoihini saman vaalean kuparisen sävyn? Voiko esim. näihin kestosävytteisiin lisätä Blond for Ever vaalennusjauhetta tai hapetinta? Neuvoja kaipailisin kipeästi. Kiitos!

  Villikiharan vastaus: Sävytteisiin ei voi sekoittaa vaalennusaineita eikä hapetinta. Kestosävyte ei vaalenna värjättyä hiusta, ainut keino on tehdä vaalennuspesu lämpimällä vedellä ja shampoolla laimennetulla vaalennusaineella ja sen jälkeen sävyttää uudelleen, mutta jos olet sen jo tehnyt niin kannattaa harkita rasittaako hiusta enempää.

 31. evaeli

  evaeli

  Minulla on tällä hetkellä vaalennetut hiukset, vielä jonkin verran kellertävät ja tummuudeltaan ehkä honey bunnyn ja vanilla skyn välimaastoa. Selkeästi siis vaaleat, mutta ei platinat kuitenkaan. Tässä vielä hopeahoitoilen keltaisuutta pois ennen jatkotoimenpiteitä, mutta mietin kuinka hyvin nämä värit värjäävät?

  Villikiharan vastaus: Parhaiten keltaisuutta taittaa 10.01 Ice Ice Blondy.

 32. evaeli (taas)

  evaeli (taas)

  Kuinka hyvin vaaleimmat sävyt (vanilla sky, ice ice blondy) tarttuisivat tuhkaiseen keskivaaleaan? Juurikasvua ajatellen.

  Villikiharan vastaus: Kestosävyte ei vaalenna riittävästi vaan ensin tyvi pitää vaalentaa 6% vaalennusaineella ja sävyttää sen jälkeen 10.01 Ice Ice Blondylla.

 33. evis

  evis

  Vaalentaako vanilla sky sävyte? Tämän hetkinen värini tuskin astettakaan tummempi. Entä taittaako lievää keltaisuutta?

  Villikiharan vastaus: 913 Vanilla Sky vaalentaa n. asteen verran ja taittaa hiukan keltaisuutta.

 34. LolitaV

  LolitaV

  Minulla on vanhoja raitoja, joissa muutaman sentin tyvikasvu ja jotka halusin itse fiksata. Ostin värinpoistopaketin marketista ja tein tyveen muutaman raidan vanhojen kohdalle. Nyt ne tehdyt raidat ovat keltaoranssit sieltä tyven kohdalta. Mitä minun kannattaisi tehdä että saisin ne yhtä vaaleiksi (tuhkanvaalea) kuin vanhat latvojen raidat?

  Villikiharan vastaus: Keltaoranssissa tyvessä on jäänyt vaalennus kesken eikä sitä saa kirkastettua kuin vaalentamalla lisää.

 35. Peppi

  Peppi

  Hei! Minulle on laitettu vaaleat raidat hiuksiin noin 5kk sitten eli juurikasvua on jo useampi sentti. Oma väri hiuksissa on tummuusasteeltaan suunnilleen 6. Mikä väri minun kannattaisi valita, jotta saisin koko päästä saman sävyisen tai edes lähelle sitä? 🙂

  Villikiharan vastaus: Voit valita sävyksi lähelle sitä tyvikasvun väriä tai hiukan tummempaa, vaaleammaksi kestosävytteillä ei saa.

 36. BadHairProblems

  BadHairProblems

  Hei, hiuksiani on värjätty moneen kertaan, tällä hetkellä ne ovat tumman ruskeat. Haluaisin saada luonnollisen sävyni takaisin, se on vaaleanruskean/tumman blondin välimaastossa. Onko mahdollista vaalentaa hiuksia 6% vaalennuspesulla, ja sen jälkeen käyttää esim. Honey Bunny -kestosävytettä ja näin päästä lähelle omaa luonnollista hiusväriä? Hiukset ovat tällä hetkellä latvoista melko huonossa kunnossa. En haluaisi kuitenkaan odottaa 1-2 vuotta että normaali hiusvärini kasvaisi takaisin. Mitä te suosittelette tekemään?

  Villikiharan vastaus: Vaalentaminen on mahdollista mutta hiusten latvat menisi entistä huonompaan kuntoon. Sinun tapauksessa emme suosittele vaalennusta, ellet sitten leikkauta huonoja latvoja pois.

 37. Mimi

  Mimi

  Mitenkähän hyvin tuo Honey Bunny -väri tarttuisi hiukseen joka on suunnilleen tuon cinnamon bun hiusvärin värinen? Vaalentaisiko juuri sen verran että hiukset olisivat enemmän vaaleat/blondit kuin vaaleanruskeat? Aiemmin on värjätty ja hiukset luonnonkiharat.

  Villikiharan vastaus: Take Away Color ei vaalenna värjättyä hiusta, mahdollinen värjäämätön juurikasvu ainoastaan vaalenee hiukan.

 38. Tinde

  Tinde

  Hei, jos kampaaja on laittanut värin 5 ja 6 sekoituksena ja mattana. Mikä olisi näissä teidän väreissä lähinnä tätä sävyä?

  Villikiharan vastaus: Silloin lähinnä on 5.1 ellei se ole liian tumma.

 39. Viivi

  Viivi

  Hiuksiini värjättiin juuri vaaleita raitoja, jotka ovat hirveät. Pohjasävyni (oma väri) on lähellä honey bunnyä. Jos värjään cinnamonilla, peittyykö raidat?

  Villikiharan vastaus: Kyllä peittyy, voi hiukan kuultaa läpi kirkkaampana raitakohdat mutta sehän vain antaa eloisuutta kampaukseen.

 40. Laura

  Laura

  Hei! Olen vaalentanut hiuksiani viimeisen vuoden aikana useaan kertaan, sillä oma hiusvärini on tummanruskea. Pohjalla oli tietysti myös värjättyä ruskeaa ym. Ohuet hiukseni ovat katkeilleet ja huonossa kunnossa, mutta niissä on myös keltainen sävy, joka ei ole mieleeni. Haluaisin kuitenkin säilyttää vaivoin hankkimani vaalean hiussävyn. Kuinka hellävaraisia nämä sävytteet ovat verrattuna kestoväreihin ja uskaltaako näitä laittaa hiusten katkeamisen pelossa? Tarttuuko sävyte kuivaan hiukseen? Mitä sävyte luultavimmin tekee tai ei tee tummalle juurikasvulleni, vaikuttaako ollenkaan tms.? Voiko näitä sävytteitä käyttää esim. kerran kuukaudessa, kuinka kuluttavaa se on hiuksille? Ja vielä olisi yksi kysymys: Kuinka paljon nämä taittavat keltaisuutta? Tai kaikkein helpoin olisi varmasti kokeilla ja katsoa lopputulosta. Ihanaa kesää Teille!

  Villikiharan vastaus: Keltaista pystyy taittamaan 913 ja 10.01 sävyillä aika paljon mutta kumpikaan niistä ei tee mitään tummalle juurikasvulle. Kestosävyte on hellävaraisempi kuin kestoväri koska hapete siinä on 3%, mutta jos hiukset jo nyt katkeilevat niin ei niitä kuntoon saa lisäämällä käsittelyjä vaan suosittelemme hoitamaan hiusta ja leikkauttamaan katkeilevat latvat pois. Sävyn pysyvyys on huonompi ylivärjätyssä hiuksessa. Sävytteitä voi huoletta käyttää kerran kuukaudessa jos hius on kunnossa, mutta vaalentamista sinun tulisi välttää kun kerran hiuksesi ei sitä kestä.

 41. sss

  sss

  Mulla on todella voimakkaasti vaalennetut hiukset joissa on vain häivähdys kellertävyyttä (jota olen taittanut hieman pois hopeashampoolla ja -maskilla). Ajattelin ensin että haluan todella tuhkansävyisen tukan ja tilasin ice ice blonde-sävytteen, mutta nyt tajusin että mun ihonsävyyn ei sovi kovin kylmä sävy vaan enemmän neutraali/lämmin. Kysymys kuuluukin miten tuo vanilla sky -sävy käyttäytyy hyvin vaalennetussa tukassa, tekeekö se kylmemmän beigen lopputuloksen vai vähän lämpimämmän sävyn? En haluaisi että hiukseni kauheasti tummuisivat vaan kaipaan niihin vain vähän enemmän lämpöä.

  Villikiharan vastaus: 913 Vanilla Sky tekee vaaleaan pohjaan juuri haluamasi sävyn, hiukan lämpimän vaalean.

 42. Sinisiipi

  Sinisiipi

  Hei, häivyttääkö 913 Vanilla Sky – kirkkaan vaalea beige harmaita pois, mitenkäs tyvikasvu?

  Kiitos vastauksesta

  Villikiharan vastaus: Kyllä häivyttää mutta ei täydellisesti, parempi harmaiden peitto on tummemmilla sävyillä, 8.3 jo peittää paremmin. Take Away Color värjätyissä hiuksissa ei tule jyrkkää rajaa tyveen hiusten kasvaessa koska sävy pehmenee ajan myötä.

 43. H

  H

  Lempivärini ice ice blondy. Toivottavasti tämän tuotanto ei lopu ikinä 🙂

 44. aileve

  aileve

  Sisältävätkö nuo vaaleat sävytteet peroksidia (vanilla sky, ice ice blondy)?

  Villikiharan vastaus: Kaikissa sävyissä on sama kehite 3 % vetyperoksidi. Tuotteen incin voi ladata tuotekuvauksesta.

 45. kdghpsdöh

  kdghpsdöh

  Voiko väriä käyttää aitohiuspidennykseen?

  Villikiharan vastaus: Jos pidennykset ovat värjättäväksi sopivia niin voi käyttää.

 46. Tummatukka

  Tummatukka

  Tilasin hiljattain sävyn 5.35, oma värini on keskiruskea + muutama harmaa seassa ja tuo väri ei täysin peittänyt tyvikasvua (annoin vaikuttaa 40min). Onko esim. Goldwellin kestosävyte peittävämpi?

  Villikiharan vastaus: Goldwellin väri ei ole peittävämpi, siinä on miedompi hapete kuin Take Away Colorissa. Sinun tapauksessa kevytväri ei riitä vaan tarvitaan kestoväri jossa 6% hapete, valitettavasti niitä ei ole myyntipakkauksissa.

 47. Dolly

  Dolly

  Olen käyttänyt kahta vaaleinta sävyä ja tykännyt tosi paljon. Onko mahdollista tummentaa vaaleita hiuksia esimerkiksi tuolla viileällä ruskealla niin että tulos on järkevän näköinen?

  Villikiharan vastaus: Vaaleasta tummaan värjääminen onnistuu aina helpommin ja jos pohja on nyt vaalea niin sävystä pitäisi tulla kartan mukainen.

 48. hensu

  hensu

  En oo vielä käyttänyt, joten päätin kysyä. Mulla on semmoset kellertävän vaaleat hiukset eli ton honey bonney ja vanilla sky välillä. Mulla on alimmat hiukset semmoset aika tummat ruskeet ei kuitenkaan ihan tummat mut vaaleet. Värjääkö tää vanilla sky nekin vai pitäskö ottaa ice ice blondy? :/ kestääkö tää yli 2 viikkoo jos pesen vaik 4-5 kertaa viikossa? Kiitti jos vastaatte!

  Villikiharan vastaus: 913 ja 10.01 käyvät kumpikin taittamaan keltaisuutta mutta ruskeaa tyvikasvua niillä ei pysty vaalentamaan. Sävy kestää yli 2 viikkoa ajan myötä kauniisti pehmentyen.

 49. hensutaas

  hensutaas

  Hei! Tuleeko tolla ice ice blondyllä ihan vaaleet jos on ton honey bunny ja vanilla sky välillä omat hiukset? Kun haluisin ihan kunnolla vaaleet… ja nuo alimmat tummat hiukset kanssa.

  Villikiharan vastaus: Tummat hiukset pitäisi vaalentaa ensin jonka jälkeen vasta taitetaan keltaisuus 10.01 sävyllä. 10.01 vaalentaa n. asteen verran.

 50. blondaaja

  blondaaja

  Minulla on nyt kaksi kertaa blondattu oma hiusväri. Voinko laittaa hiuksiini vielä tämän sävytteen taittamaan keltaisuutta? Joko ice tai vanilla. Onko tuo 3% hapete kuinka kova käsittely hiuksille? Kestääkö sävy jopa mahdollisesti kuukauden verran?

  Villikiharan vastaus: Kyllä voit taittaa keltaisuutta juuri noilla sävyillä jos hiukset ovat muuten hyvässä kunnossa. 3% ei ole kova käsittely verrattuna esim. vaalennukseen. Kesto riippuu hiusten kunnosta, jos paljon päällekkäisiä käsittelyjä niin kesto voi ollla huonompi.

 51. suski

  suski

  Minulla on kampaajalla vaalennetut olkapäille ulottuvat hiukset joista hiukan yli puolet ovat Vanilla Sky sävyn lähettyvillä ja juurikasvua noin.10 cm pikkuhiljaa vaalennettu ja ovat tällä hetkellä noin Honey Bunny sävyä. Tasoittaako Ice Ice Blondy tätä eroa vai tarttuuko se enää voimaakkasti vaalennettuun? Hiukseni ovat melko hyvässä kunnossa eivätkä katkeile. Hiukan kuivat kylläkin.

  ViIllikiharan vastaus: Jos juurikasvu on 8.3 vastaava niin Ice Ice Blondy ei tasoita täysin 2 asteen eroa mutta sillä voi taittaa keltaisuutta. Tarttuu hyvin vaalennettuun hiukseen.

 52. ansku

  ansku

  Minulla on keltaisuutta noin 10-15 juuressa ja latva on kirkkaan vaalea. Mitä ice ice blondy tekee vaalealla osalle? vetääkö harmaaksi? Juurikasvua on yritetty värjätä kolmeen kertaan ja tulos on keltainen. Minulla on pitkä polkka.

  Villikiharan vastaus: 10.01 taittaa tyvessä olevaa keltaisuutta mutta kirkkaan vaalea latva voi vetää harmaaksi. Voit laittaa 10.01 vain tyveen niin sen pitäisi tasoittaa sävyeroa.

 53. brown

  brown

  Olen jo kerran värjännyt hiukseni sävyllä 5.1 blondien hiusten päälle (otin siis värinpoiston ja värjäsin päälle blondilla) ja hiuksista tuli hiukan vihertävät ja sävy oli aavistuksen tummempi mitä halusin, mutta sävy kuitenkin kului pehmeästi juuri oikeanlaiseen sävyyn! Paras hiusväri mitä olen koskaan käyttänyt! Mutta kysymys, voiko tuota 5.1 sekoittaa esimerkiksi sävyyn vanilla sky tai ice ice blondyyn jotta väristä tulisi hieman vaaleampi?

  Villikiharan vastaus: Kyllä voi sekoittaa.

 54. marru

  marru

  Täällä luki aikaisemmin että sävy 913 taittaa keltaisuutta mutta tummentaako tämä pituuksista sävyä mikä on enemmän ice ice blondy sävyä? En tiedä uskallanko ottaa ice ice blondya jos kirkkaan vaalean osiot vetävät harmaaksi.

  Villikiharan vastaus: 913 on vain asteenverran tummempi joten ei tummenna merkittävästi. Ice Ice Blondy voi vetää harmaaksi kirkkaan vaaleat osat. 913 on parempi jos osassa hiuksista on keltaisuutta ja osa kirkasta vaaleaa.

 55. Sannna

  Sannna

  Värejä voi sekoittaa keskenään? Haluan hieman tummemman/tuhkaisemman sävyn kuin vanilla sky, mutta mistään ei löydy sopivaa väriä. Millainen lopputulos tulisi, jos vanilla sky:in lisäisi pienen määrän sävyä cinnamon Bun? Hakusessa siis hieman syvempi sävy.

  Villikiharan vastaus: Sävyjä voi sekoittaa mutta 913:een jos sekoittaa 7.35 niin se menee lämpimämmäksi. Noissa ei ole kuin 5.1 jolla voisi taittaa 913:n tuhkaan. Sekoitussuhde voisi olla 1/5 ettei tule liian tumma.

 56. Triinu

  Triinu

  Olen pitänyt vanilla skysta, mutta hiukseni kellastuvat tosi nopeasti. Osaatteko kuvailla minkä värinen melko kirkkaanvaaleasta tukasta tulee jos sekoittaa 5.1 sen 1/5 tuohon vanilla skyihin?

  Villikiharan vastaus: Sävystä pitäisi tulla tuhkansävyinen ja tummuudelta n. 7 astetta.

 57. Kirppu

  Kirppu

  Värjäsin ja meni ihan keltaiseksi vaaleat hiukset, kumpi väri olisi parempi vanilja vai ice?

  Villikiharan vastaus: 913 Vanilla Sky on varmempi valinta koska jos laitat 10.01 niin vaaleimmat kohdat voi vetää harmaaksi, 913 tulee tasaisempi.

 58. Polly

  Polly

  Saako tuolla kuparin vaalealla mansikkablondin vaaleaan tukkaan, tai sekoittamalla jotain sävyjä keskenään?

  Villikiharan vastaus: 7.43 tulee vaaleaan tukkaan värikartan mukainen.

 59. katriinamiu

  katriinamiu

  Minulla on jo valmiiksi muuten platinablondit, mutta latvoista ja hiusrajasta hieman kellertävät. Haluaisin hiuksistani vaan tasaisemman väriset. Mitä sävyä suosittelet?

  Villikiharan vastaus: Platinablondiksi ei saa kuin 10.01:llä mutta jos on hiuksissa kuvaamiasi sävyeroja niin on vaara että jo valmiiksi vaaleimmat kohdat vetää harmaaksi.

 60. Hämäläinen

  Hämäläinen

  Kuinka peittävä tämä on? Uskaltaako laittaa kirkkaanvaalealla raidoitettuun keskivaaleaan tukkaan ilman että peittää raidat?

  Villikiharan vastaus: Raidat peittyy mutta ajan kanssa todennäköisesti raidat kuultaa läpi.

 61. karma

  karma

  Tilasin tuota vanilla skytä, pohjaväri on nyt vaalennusaineella vaalennettu ja jäi sellaiseksi oranssin vivahtavaksi, hyvin vähän erottaa oranssia sävyä. Hävittääkö vanilla sky sen oranssin vivahteen? Tuo sävy on ehkä muutaman asteen vaaleampi kun oma väri nyt.

  Villikiharan vastaus: Ei taida onnistua 913 täysin kirkastamaan sävyä kun Take Away Color ei pysty vaalentamaan hiusta. 913 on kuitenkin paras vaihtoehto näistä, pohjavärin vain pitäisi olla vaaleampi että saisit kartan mukaisen sävyn.

 62. päve

  päve

  Voiko vanilla skyhin sekoittaa 6% hapetteen jos haluaa vähän vaaleammaksi omaa tyveä samalla ku tasoittaa keltasuutta.

  Villikiharan vastaus: Kyllä voi sekoittaa. Sekoitussuhde tulee olla silloin 1/1.

 63. Nina

  Nina

  Hei! Minulla on platinanvaaleat hiukset. Laitoin niihin Color Maskin sävyä Caramel kokeillakseni miten lämpimämpi sopisi minulle. Voinko käyttää Ice Ice Blondya tuon sävyn poistamiseen? Kiitos!

  Villikiharan vastaus: Ice Ice Blondy ei sitä todennäköisesti poista, mutta luulisi että lähtee parissa pesussa. Jos tuntuu kovin tiukkaan tarttuvan niin voit kokeilla jotain syväpuhdistavaa shampoota.

 64. evaeli

  evaeli

  Voiko sarjan eri värejä sekoittaa keskenään toisin kuin kestovärejä?

  Villikiharan vastaus: Take Away Colorin sävyjä voi sekoittaa keskenään.

 65. evaeli

  evaeli

  Kuinka vaaleaan/tummaan tukkaan Vanilla Sky tarttuu?

  Villikiharan vastaus: Vanilla Sky näkyy vain vaaleassa pohjassa koska sillä ei pysty vaalentamaan, ainoastaan kirkastamaan yhden asteen verran.

 66. Londi

  Londi

  Minun on oma värini n. 7-asteinen vaaleanruskea, tyvi on vaalennettu ja se on nyt lämmin n.8-tasoinen, pituudet ovat vaalennetut ja raidoitetut 9-10-tasoista tuhkansävyistä vaaleaa. Haluaisin eroon vaalennuskierteestä, mutta en halua tummentaa yleisilmettä liikaa. Kuinka käyttäytyisi väri 7.35 cinnamon bun hiuksissani? Ilmeisesti ei ole vaaraa, että se vetäisi vihreäksi, koska taittosävyt ovat lämpimiä? Mutta tulekoohan lopputuloksesta sitten kuinka lämmin? Tavoitteena olisi oman värin kaltainen sävy, mutta aavistuksen vaaleampana ja eläväisempänä kuin perusmaantie-villasukka-sävy…. Miljoonat kiitokset vastauksesta jo nyt!:)

  Villikiharan vastaus: Tyvi tulee 7.35 ja liukuu vaaleaan latvaan n. 8 tummuisena. Jos haluat tasaisen sävyn niin tyveen 7.35 ja vaaleampaan osaan 7.35 ja 6.35 sekoitettuna 1+1.

 67. kikka

  kikka

  Hei! Ostin sävyjä 6.4 ja 7.46R tarkoituksena sekoittaa näitä keskenään. Hiukseni ovat värjätty noin 6-7 pohjaiseksi punaiseksi, jossa kuparia. Juuri on maantien värinen, 7-8 pohjaa, jossa muutama harmaa. Ongelmana on värin tasaisuus, juuri jää usein vaaleammaksi ja punaisemmaksi kuin latva, vaikka annan värin vaikuttaa latvassa vain 10 min. Minkälainen väri noista ostamistani väristä tulisi ja kuinka saada väri tasaiseksi? Hiukseni ovat melko pitkät…

  Villikiharan vastaus: Latvaosaan ei kannata laittaa 6.4 ollenkaan vain tyvikasvuun. Kun olet laittanut tyveen 6.4 niin sen värimassan päälle voi laittaa hiukan 7.46R jotta sävyt tasoittuu. Pituuksiin pelkkä 7.46R.

 68. Lili

  Lili

  Kumpaa väriä suosittelisitte, kun tavoitteena on kastanjanruskeat, punaiseen taittavat hiukset; cherry tree vai carrot cake?

  Villikiharan vastaus: Jos tavoitteena kastanjanruskea niin ehkä paras olisi 6.35 niin ei mene liian punaiseksi.

 69. Venla

  Venla

  Hei! Kävin kampaajalla ja vaaleisiin hiuksiini laitettiin kahta sävytettä jotta tyvi saatiin häivytettyä. Hiuksista tuli kuitenkin aivan liian tummat. Olen nyt pessyt pariin kertaan syväpudistavalla shampoolla mutta sävytteet eivät vain lähde. Onko apua jos laitan tähän nyt ice ice sävytteen? Vaalentaako se yhtään yleisilmettä? Vai pitäisikö kampaajan sävytteet saada ensin pois? Ja miten??? Help!

  Villikiharan vastaus: Syväpuhdistava shampoo ei vaalenna hiusta vaan poistaa muotoilutuotteiden jäämiä. 10.01 voi kirkastaa asteen verran, mutta vaikea sanoa riittääkö se näkemättä hiusta.

 70. Sara

  Sara

  Sävyttääkö tuote myös omaa värjäämätöntä hiusta?

  Villikiharan vastaus: Kyllä sävyttää, aina parempi mitä vähemmän päällekkäisiä värjäyksiä.

 71. Heidi

  Heidi

  Minulla on keskiruskeat hiukset. Pitääkö hiusta vaalentaa ensin jos haluan punaiset hiukset? Kuinka kauan kestosävyte pysyy päässä?

  Villikiharan vastaus: Ei tarvitse vaalentaa ellet halua vaaleampaa punaista kuin oman värin tummus on nyt. Pysyvyys riippuu sävystä, hiuksesta ja sen kunnosta. Sävy haalistuu pesuissa pikkuhiljaa.

 72. Salla

  Salla

  Minulla on hiusten latvoissa sekä hopean sävyjä että värinpoiston jäljiltä jääneitä kellertäviä/hieman oranssiin taittavia sävyjä. Saisinko esim. tuolla ice ice blondy -sävyllä tasoitettua värieroja hyvin ja poistettua keltaisuuden?

  Villikiharan vastaus: 10.01 ei sinulle käy, hopean sävyt menee todennäkoisesti harmaaksi ja oranssin sävyt eivät vaalene joka vain korostuisi kun latvat harmaantuisi. Paremman lopputuloksen saat sävyllä 913.

 73. Elina

  Elina

  Minulla on tällä hetkellä keskivaaleat hiukset, tekeekö 913 niihin yhtään muutosta vaaleampaan vai onko ainoa vaihtoehto värinpoisto?

  Villikiharan vastaus: Hiuksesi on todennäköisesti värjätty ja värjätyn hiuksen vaaleammaksi värjääminen on aina haasteellista. Take Away Colorissa on 3% hapete joka mahdollistaa 1-2 asteen kirkastuksen riippuen aikaisemmista värikäsittelyistä (haalistunutkin väri on värjättyä hiusta).

 74. L

  L

  Mietin ice ice blondyn ja vanilla skyn välillä. Voiko värejä sekoittaa keskenään?

  Villikiharan vastaus: Kyllä voi sekoittaa.

 75. Piipiipii

  Piipiipii

  Ostin sävyn chocolate chip. Katsellessani kuvia siitä netistä huomasin että sillä saa hyvin tumman tuloksen. Haluaisin nyt kuitenkin harmaaseen taittavat vaalean ruskeat hiukset. Onko mahdollista sekoittaa ko. sävyä jonkun toisen värin kanssa saadakseni haluamani tuloksen. Minulla on tällä hetkellä keskiruskeat hiukset.

  Villikiharan vastaus: Take Away Color sävyjä voi sekoittaa keskenään mutta ei muita värejä sen kanssa. 10.01 voi sekoittaa sen kanssa 1+1 suhteella niin siitä tulisi noin kuutosen tummuinen mutta huomaa että näillä ei pysty vaalentamaan hiusta jos sinulla on keskiruskeaksi värjätyt hiukset. Mahdollinen tyvikasvu voi vaalentua mutta ei värjätty osa.

 76. Muovipartikkeli

  Muovipartikkeli

  Onko yhtä kestävä lopputulos kuin kestoväreissä? Kuluuko pois vai lähtee vain kasvamalla?

  Villikiharan vastaus: Kyllä on, kestosävyte ja kestoväri ovat molemmat hapetevärejä ja monessa tapauksessa miedommalla hapetteella päästään kestävämpään lopputulokseen. Sävy kuluu tai jättää hiukan tyvikasvua, riippuu sävystä ja hiusten kunnosta.

 77. Muovipartikkeli

  Muovipartikkeli

  Kuinka monta astetta hiusten väriä pystyy muuttamaan? Voiko esim tummentaa useamman asteen verran?

  Villikiharan vastaus: Tummentaa voi sävyn mukaan rajoituksetta mutta vaalentaa voi vain 1-2 astetta.

 78. Muovipartikkeli

  Muovipartikkeli

  Kuinka usein tällä voi värjätä hiukset jos on hius normaalissa kunnossa?

  Villikiharan vastaus: Tarpeen mukaan voi värjätä, esim. juurikasvua voi peittää mutta väriä ei kannata tuolloin levittää koko hiukseen vaan ainoastaan tyveen.

 79. Mari

  Mari

  Mulla on tummanruskea tyvi ja vaalennetut latvat. Osa vaaleampaa ja osa oranssinvihahteista. Noin 7-8 väri luokkaa. Haluaisin koko tukan tummanruskeaksi. Millä värillä kannattaisi värjätä, että tukasta tulisi tasavärinen?

  Villikiharan vastaus: Valitse sävy samaksi tai tummemmaksi kuin tyvessä niin saat tasavärisen sävyn. Peittävyys tummempaan onnistuu helposti mutta vaalentamaan näillä ei pysty kuin korkeintaan 1-2 astetta.

 80. Liisa

  Liisa

  Minulla on vaaleanruskeat, punaiseen taittuvat, harmaata jnk verran. Vanhaa väriä ei ollut. Käytin Frozen sand-väriä. Tavoitteena kylmä, vaaleahko ruskea. Tulos mielestäni ok, harmaata väri peitti luonnollisesti. Nyt mietin, mikä sävy toisi tuhkanharmaan, todella kylmän tuloksen? Itsellä punapigmentti ilmeisesti aika vahva.

  Villikiharan vastaus: Saadaksesi kylmemmän lopputuloksen voit sekoittaa 8.23:n mukaan n. 30% 10.01 tai sitten 9.12 pelkästään. Voi olla ettei nämä riitä taittamaan punapigmenttiä, kannattaa kokeilla ensin pieneen suortuvaan.

 81. Kellertävät hiukset

  Kellertävät hiukset

  Minulla on kellertävät blondit, joissa niskassa tummaa blondia/vaalean ruskeaa. Vaalentaako jokin näistä blondeista sävyistä tarpeeksi niitä kohtia vai jääkö ne edelleen tummaksi muun hiuksen vaalentuessa vaaleammaksi? Taittaako jokin vaalea kellertävää sävyä kylmemmäksi?

  Villikiharan vastaus: Ei pysty vaalentamaan vaaleanruskeaa blondiksi. Take Away Colorin vaalennusteho on maksimissaan 1-2 astetta, eikä sitäkään jos pohja on tumma. Vaalennettua hiukan kellertävää sävyä pystyy taittamaan sävyillä 902, 9.12, 913 ja 10.01. Huomaa että mitä kylmemmän sävyn valitsee, sitä suurempi vaara on että latvoista tulee harmaat.

 82. Terhi

  Terhi

  Minulla on tummanruskea tyvi, eli oma värini ja aikaisemmin olen värjännyt tuolla mahonginruskealla. Haluaisin saman värisiksi värjätä kuin oma värini. Mikä olisi sopiva sävy noista sävyistä?

  Villikiharan vastaus: Noista 3.0 on melko tumma ruskea perusväri, 4.1 on astetta vaaleampi viileä sävy ja 4.7 olisi saman tummuinen hiukan lämmin ruskea. Jos se mahongin ruskea oli riittävän tumma niin sitten 5.1 tai 5.35 joista ensin mainittu on viileä sävy.

 83. Hilperi

  Hilperi

  Cherry Tree todella hyvä tuote. Olen käyttänyt monta vuotta. Teillä on nopea hyvä palvelu.

 84. Kati

  Kati

  Hyvä tuote, olen siirtynyt käyttämään tätä. Omat hiukseni ovat ruskeat ja nyt alkaneet harmaantumaan. Värjään mielelläni lämpimän ruskeilla sävyillä. Chocoholic sävy on lähellä omaa luonnollista sävyäni ja sopii sen vuoksi minulle hyvin.

 85. Krisse

  Krisse

  Paras hiusväri. Ja olen kokeillut monia. Ei sotke paikkoja laittaessa, tuoksu mieto ja väri luonnollinen ja peittävä. Hiukset näyttävät värjäyksen jälkeen kiiltäviltä ja terveiltä. Keltaisuuteen/punaisuuteen taipuvaisena käytän ruskeisiin hiuksiini sävyä nro 5.1.

 86. Emppu

  Emppu

  Käytän ice ice blondyä ja on todella hyvä sävyte. Taittaa keltaisesta viileään sävyyn todella hyvin!

 87. Laura

  Laura

  Olen aiemmin värjännyt Cinnamon Bunilla ja Toasted Honeylla melko lyhyitä hiuksiani, joita olen nyt saanut kasvatettua leuanmittaiseen polkkaan. Oma hiukseni on kuitenkin noin 8 vaaleusluokkaa ja ennemminkin kellertävää tuhkanvaaleaa, joten tyvikasvu erottuu eri sävyisenä vaikka väri pehmeneekin ajan myötä melko hyvin. Olen laittanut muutaman raidan häivyttämään rajaa, sekä kesä on armotta vaalentanut päällimmäisiä hiuksiani. Kävin kampaajalla pari viikkoa sitten värjäyttämässä (kestosävytteellä) lähemmäs luonnollista väriäni, ja värin oli tarkoitus olla helmiäiseen taittavaa viileää tummaa blondia. Nyt jo huomaan viileyden ja tummuuden kaikkoavan tukastani, tilalle puskee kupari/keltaisuus. Haluaisin ylipäätään tummempaa väriä hiuksiini, noin 6-7 luokkaa, mutta en enää kuparia/punertavaa sävyä joka erottuu liikaa juurikasvusta. Sävy 5.1 vaikuttaa liian tummalle, mutta voisiko siihen sekoittaa jotain toista sävyä ja mikä se olisi jotta lopputulos olisi viileä, vaalea ruskea/tumma blondi?

  Villikiharan vastaus: 5.1 on tosiaan aika tumma mutta sitä voit vaalentaa sekoittamalla puolet 8.23 Frozen Sand niin silloin tummuusaste on n. 6-7. Sekoituksessa on tärkeää pitää hapetteen ja värimassan suhde samana, eikä kannata sekoittaa kuin tarvittava määrä sillä sekoitetttu väri ei säily.

 88. Katri

  Katri

  Laadukas tuote, jota olen alkanut käyttämään itse värjäykseen. Pidän luonnollisista sävyistä. Omat hiukseni ovat ruskeat ja harmaita on alkanut tulla. Käytän ruskean sävyjä.

 89. Hilkkis

  Hilkkis

  Take Away Color olen monta vuotta käyttänyt. Värjäys onnistuu aina hyvin annan tuotteele täyden 10.

 90. punaisia hiuksia ikävöivä

  punaisia hiuksia ikävöivä

  Hei! Tuosta punaisen sävystä kyselisin, että onko sävy ihan kirkkaan punainen vai enemmän tumman punainen? itsellä kesällä vaalennetut hiukset, niin mietin, että tulisiko liian kirkkaan punaiset, jos sillä värjäisin.

  Villikiharan vastaus: Kyllä 7.46R on kirkkaan punainen. Sävystä tulee vaalennettuun osaan kirkkaampi eikä sillä pysty tasaamaan vaalennuksen juurikasvua.

 91. Kristina

  Kristina

  Hei! Ensimmäistä kertaa ikinä kotivärjäys mielessä ja tavoite on saada vaaleanruskea lämmin hiusväri, olen itse todella vaalea joten olisiko 7.74 toasted honey hyvä vai jääkö kuitenkin suht vaaleaksi? Voisiko joukkoon sekoittaa esim. 7.35 Cinnamon Bun?

  Ja voiko värit sekoittaa kulhossa keskenään?

  Tietämätön.

  Villikiharan vastaus: 7.74 taittuu kupariin ja 7.35 on suoraan lämmin vaaleanruskea. Molemmissa on sama seiskan tummuus pohjana ja niitä voi sekoittaa jos haluat 7.74 sävyä taittaa hieman enemmän vaaleanruskeaan kuin kupariin. Jos pohjavärisi on vaalea niin lopputulos pitäisi tulla lähelle värikartan sävyä.

 92. Nita

  Nita

  Ihana tuote, joka tuntui hiuksissa ja päänahassa hellävaraiselta. Tulen käyttämään uudestaan, kunhan löydän sopivan sävyn. Käytin 8.23 9-/10-tason vaalennettuihin hiuksiin, ja kuten nimen (Viileä hiekka) perusteella pelkäsin, vaaleimmat latvat menivät harmaanvihertäviksi. Näin käy minulla usein myös neutraaleilla sävyillä. Mitähän sävyjä voisin sekoittaa, että saisin 7-8 tasoisen neutraalin, pehmeän täyteläisen sävyn?

  Villikiharan vastaus: Voit sekoittaa mukaan 7.35 sävyä tai jos se ei ole liian tumma niin käyttää pelkästään sitä.

 93. Nita

  Nita

  Miten on mahdollista, että kun neuvonne mukaan värjäsin tuolla sävyllä 7.35, hiusteni vaaleimmat osat menivät vihreänruskeiksi?!? Todella kaukana lämpimästä vaaleanruskeasta. Rahaa ja aikaa tulee taas menemään ja hiukset kärsivät tämän korjaamisesta. Olen todella pettynyt.

  Villikiharan vastaus: 7.35 on kyllä lämmin sävy mutta ilmeisesti se ei ole riittänyt taittamaan vihertävyyttä jota on täytynyt olla hiuksissasi aika paljon mitä emme aikaisemmasta kysymyksestäsi ymmärtänyt kun olit väriin tyytyväinen ja kehuit sitä kovasti. Täydellisten neuvojen antaminen on melko haastavaa näkemättä hiusta, varsinkaan jos meille ei kerrota hiusten todellista pohjasävyä ja mitä värejä siellä on alla, vanhatkin värjäykset vaikuttavat lopputulokseen.

 94. Jantsi

  Jantsi

  Olen käyttänyt jo vuosia tätä tuotetta, välillä sävyä vaihtaen, tykkään todella, sopii mulle täydellisesti. Suosittelen.

 95. Sss

  Sss

  Vuosia käyttänyt tuotetta. Kirkas väri ja hiukset pysyvät vahingoittumattomana. Ainut miinus siitä ettei väri kestä kolmea viikkoa.

 96. Satu

  Satu

  Laadukas ja luotettava tuote. Kauniit sävyt ja upea kiilto.

 97. Bambi Makslahti

  Bambi Makslahti

  Laadukas, hellävarainen, helppo levittää, tuoksuton, jättää mielyttävän tunteen värjäyksen jälkeen. Ihastuin siihen. Tästä lähtien vain ja ainoastaan Four Reason :)))

 98. Mirmir

  Mirmir

  Ei vahingoita hiuksia ja häivyttää just sopivasti vaaleiden hiuksien juurikasvua ja kirkastaa väriä. Ihan luottotuote!

 99. Millomollo

  Millomollo

  Minulla on värjätty tyvikasvu vaaleaksi vähän kellertävää saako sitä ICE ICE blondilla vielä vähän vaaleammaksi ja keltaisen lähtemään?

  Villikiharan vastaus: Maksimissaan 1-2 astetta pystyy vaalentamaan. Vaalennettua kellertävää sävyä pystyy taittamaan sävyillä 902, 9.12, 913 ja 10.01. Huomaa että mitä kylmemmän sävyn valitsee, sitä suurempi vaara on että sävy taittuu harmaaseen.

 100. Minä

  Minä

  Minulla on itsellä nyt melko oma vaalea väri, melko harmahtava ja hieman kellertävä/vihertävä latvoista. Saako millään väreillä sellaista vaaleanruskeaa, ei liian lämmintä oranssia vaan hieman viileämpää mutta ei harmaata tai liian viileää. Mietin 7.35 ja 7.74 väliltä mutta cinnamon bun tuntuu liian tummalta ja 7.74 liian kellertävältä, sopisiko mikään?

  Villikiharan vastaus: Jos 7.35 tuntuu liian tummalta niin sitä voi vaalentaa sekoittamalla mukaan 8.23. Puoli tuubia kumpaakin yhteen hapetepurkkiin.

 101. Minna

  Minna

  Olen käyttänyt ennen ja pidin paljon. Onko koko purkkia pakko käyttää kerralla vai voiko puolet säästää ja käyttää myöhemmin jos esim haluaa vain tyvikasvua värjätä. Peittääkö kaikki sävyt harmaita hiuksia?

  Villikiharan vastaus: Voit käyttää puolet tuotteesta kun sekoitat puolet hapetteesta ja puolet väristä, sekoitettuna värimassa ei säily. Vaaleimmat sävyt peittää heikommin harmaita kuin tummat.

 102. minä

  minä

  Minulla on kolme kertaa raidoitetut hiukset, mutta oma punapigmentti meinaa puskea läpi. Kampaajalla laitettu viileän vaalea sävyte on pysynyt vain muutaman päivän. Tällä hetkellä hiusteni väri on vaaleanruskea, mutta latvat ovat vaaleammat. Mietin, että jos raidottaisin tai vaalentaisin ensin kotona hiukseni ja laittaisin päälle sävyä 8.23 tai 9.03. Olisikohan lopputulos huomattavasti vaaleampi?

  Villikiharan vastaus: Riippuu paljolti miten hyvin vaalennus onnistuu, näillä ei hiusta pysty vaalentamaan. Kellertävän sävyn taittamiseen viileämmäksi 8.23 sopii hyvin, 9.03 sävyä näissä ei ole.

 103. Hepa

  Hepa

  Minulla on tällä hetkellä vaaleaksi värjätyt hiukset sävy noin 10 tai 9. Ei mikään platinablondi vaan hieman kellertävä. Oma luonnollinen hiusvärini on tuhkainen 8 – 7 ja haluaisin mahdollisimman lähelle sitä. Uskaltaisinko värjätä tuolla 8.23 vai onko iso riski että tulee vihreää?

  Villikiharan vastaus: Ei pitäisi tulla vihreää. Se on varmasti paras sävy sinulle.

 104. Juska

  Juska

  Parempaa en ole löytänyt harmaantuville hiuksilleni 🙂

 105. Emlo

  Emlo

  Mikäli on noin 15cm juurikasvu, perus maantienvärinen, ja latvat raidotettu mutta hyvässä kunnossa niin vetääkö tuo ice ice blondy täysin yksisävyiseksi juurikasvun vai jääkö myös jollain tapaa elävän näköiseksi jotta sopii raidotuksen kanssa yhteen?

  Villikiharan vastaus: 10.01 sävy ei vaalenna maantienväristä juurikasvua, hiuksissasi se kirkastaisi vain raitakohtia.

 106. ilo

  ilo

  Samantyyppinen tilanne kuin edellisellä kysyjällä. 🙂 Minulla on reilun 10 cm maantien värinen tyvikasvu ja latvoissa raitoja ja vanhaa vaalennusta, eli latvaosuus väriltään kullanvaalea. Kirkastaisiko ja vaalentaisiko mikään sävyistä edes hieman juurikasvua, niin että hiusten sävyerot tasoittuisivat?

  Villikiharan vastaus: Noin suurta sävyeroa ei pysty näillä tasoittamaan muuta kuin luopumalla vaaleasta, eli saman tai tummemman sävyiseksi kuin juurikasvu onnistuu mutta ei vaalentaminen.

 107. Paula

  Paula

  Loistava kotiväri ja tuoksuttomuudesta plussaa.

 108. Hilkkis

  Hilkkis

  Olen käyttänyt monta vuotta tosi hyvä tuote. Hintakin ok

 109. Laura

  Laura

  Värjäsin 9.12 värillä 2 kertaa vaalennetut hiukset, ja väristä tuli hieman vihreän harmahtava paikoin, voinko tasoittaa tätä muilla vaaleilla sävyillä? Vaalentavatko tuotteet hiusta?

  Villikiharan vastaus: 913 on turvallisempi jos hiuksella on taipumusta vetää vihertäväksi koska se ei ole niin viileä sävy. Vaalentaa korkeintaan 1-2 astetta.

 110. Lumi

  Lumi

  Voiko värin laittaa kuiviin, pesemättömiin hiuksiin?

  Villikiharan vastaus: Voi laittaa kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Kuiviin hiuksiin laitettaessa sävystä tulee intensiivisempi koska pyyhekuivissa hiuksissa oleva vesi laimentaa hiukan väriä. Mutta samalla myös väriä kuluu enemmän kun massa ei levity niin helposti kuiviin hiuksiin.

 111. :)

  :)

  Mitä sävyä näistä suosittelisit keltaisuuden poistoon?

  Villikiharan vastaus: 913 on hyvä ja turvallinen valinta. 10.01 taittaa enemmän mutta se voi joissain hiuksissa vetää harmaaksi. Ei ole sellaista väriä olemassa joka toimii aina kaikille vaan lopputulokseen vaikuttaa moni asia, esim. vaalennuksen tasaisuus ja oma pohjaväri.

 112. Iina

  Iina

  Tykkäsin, kokeilen toistekin. Hajusteeton tuote.

 113. Satsuma

  Satsuma

  Vanilla Sky -sävy on luottotuotteeni kauniin viileän vaaleiden (vaalennettujen) hiusteni sävyn ylläpitoon silloin kun en syystä tai toisesta pääse kampaajalle! Oma värini on ehkä 8-tummuinen ja viileän sävyinen, ja tämä vaalentaa tyvikasvua ihan hitusen, juuri niin että se häivyttyy kohti muuta tukan väriä. Rakastan!

 114. hilkkis

  hilkkis

  Hinta laatu hyvä, lopputulos hyvä.

 115. Susanna O.

  Susanna O.

  Omat hiukseni ovat keskiruskeat, joissa on paljon piilevää punapigmenttiä. Käytin vuosia värinpoiston jälkeen Ice Ice Baby kestosävytettä, ja tulos oli aina viileän vaalea oli miten oranssi tyvi tahansa. Nyt olen vaihtanut punaiseen, ja värjään tämän keskiruskean kuontalon Marmelade-sävyllä- tulos on luonnollisen ginger, punatukkainen. Harmaita minulla ei ole, joten niiden peittvyydestä en osaa sanoa. Yksi paketti väriä riittää loistavasti tälläiseen short bob- pituuteen, kumihanskat paketissa on hassut isot utareiden malliset, mutta ajavat asian. Hoitoainepussista riittää pituiseeni tukkaan 2 reilua annosta. Ei sisällä ammoniakkia, joten silmiä ei kirvele. Tuoksu on hyvin mieto, vähän hedelmäinen. Huuhtoutuu tosi helposti pois.

 116. Tein itse ja säästin

  Tein itse ja säästin

  Minulla oli tyvestä oma väri perus maantienharmaa ja latvaa kohden kultaista/vanhaa vaalennusta. Vedin päähän (eri merkin) kirotun ruusukulta suoravärin ja nyt osa tyvestä oranssi ja latva taittoi osittain vaaleanpunaiseen. Haluaisin tasata väriä jollakin tapaa, joko vaalea tai tumma, löytyykö Take away colorista apuja? Punapigmenttiä löytyy.

  Villikiharan vastaus: Ainakin suoraväri pitäisi saada alta ensin pois, voit koittaa syväpuhdistavaa shampoota tai sitten vain odottaa jotta se kuluu pois. Sen jälkeen vaaleista esim. 8.3. Tummentaminen onnistuu helpommin mutta sitten tummasta ei pääse takaisin vaaleaan.

 117. Paula

  Paula

  Miellyttävä käyttää, ja sävyjä löytyy. Hiukset jäävät miellyttävän tuntuisiksi värin jäljiltä. Hyvää on sekin, että sävy on se, mitä pakkaus lupaa. Harmaat saavat kevyehkön värin ylleen, kuten toivoinkin.

 118. Katja

  Katja

  Väri levittyy todella hyvin ja sitä on riittävästi omiin pitkähköihin hiuksiin. Plussaa myös hajuttomuudesta ja hyvästä sävyvalikoimasta. Lopputulos oli myöskin kuvan mukainen.

  Annoin täydet tähdet, vaikka omalla kohdalla värin kestävyys ei ole paras mahdollinen. Ostan silti jatkossakin, koska tämä on mielestäni paras hiusväri kotikäyttöön.

 119. Hannis

  Hannis

  Blondattuihin, hyvin vaaleisiin hiuksiin olen käyttänyt Ice Icea ja sitä seuraavaa saadakseni vivahteita. Ei näy missään. Nyt ostin 8.23 Frozen Sandin, jos tämä ei tee mitään eroa niin enpä kyllä näitä enää osta. Mielellään suosisin kotimaista mutta jos laatu on ihan kuraa niin ei jatkoon.

  Villikiharan vastaus: 10.01 Ice Ice Blondy on tarkoitettu sävyttämään vaaleita tai vaalennettuja hiuksia tuhkan sävyiseksi eikä se näy jos pohja ei ole tarpeeksi vaalea. Värit ovat laadukkaita mutta mieto 3% hapete tulee tiedostaa mitä värillä pystyy tekemään, se ei juurikaan vaalenna hiusta mutta käsittely ei myöskään vahingoita niitä.

 120. Viileyttä

  Viileyttä

  Ymmärsinkö oikein, että tämä siis vain haalistuu pois, eikä täten tule juurikasvua? Minulla on nyt oman värinen juurikasvu (vaaleanruskea jossa punapigmenttiä) ja latvat vaalennetut. Haluaisin kokeilla sävyä frozen sand, mutta voiko sitä laittaa suoraan tuohon vaalean päälle? Tavoitteena olisi saada viileä sävy koko päähän ilman rajuja värjäyksiä, latvat kyllä onnistuu mutta tuo oma 20 cm juurikasvu vaan sitkeästi pysyy punertavana.

  Villikiharan vastaus: Väri haalistuu pikkuhiljaa, tummissa sävyissä voi tulla juurikasvuakin. Emme voi luvata näkemättä hiusta että tulisi tasainen sävy koko hiukseen kun sävyeroa on noin paljon ja vielä punapigmenttiäkin.

 121. Syys

  Syys

  Hei, haluaisin viileän sävyiset about keskiruskeat hiukset. Oma väri on ehkä 8 tummuusluokkaa, ja siinä on raidoittamalla tehty 9 tummuinen vaalea latva. Vetääköhän tuo 5.1 liian tummaksi, koska alla on paljon käsitelty pohja? Mitä sävyä siihen voisi sekoittaa, jos täytyy?

  Villikiharan vastaus: 5.1:tä voi vaalentaa sekoittamalla 8.23 Frozen Sand 1/3 tai puolet, riippuen miten tumman haluat. 5.1 vaalenee silloin 1-2 astetta.

 122. Sanna

  Sanna

  Hei, minulla on vaalea ehkä noin 8 tason tukka(oma hius on tuhkan värinen, taittaa vaalennuksessa aina keltaiseen tai oranssiin) , siihen on laitettu noin kuukausi sitten pinkki vaalea, joka veti makuuni liikaa keltaoranssiksi sävy kuitenkin 8 tasoa ja joitakin vaaleita kohtia harmaaksi/violetiksi, hopeashampoo tekee noista kohdista melko pastellisia, mutta ne häivyttyy melko hyvin hiuksiin, kun ne on ohuita raitaisia kohtia…
  Ennen tätä värjäysrepsahdusta, olin päättänyt kasvattaa oman värin takaisin, ja hiuksia en värjännyt 1,5 vuoteen, pari kertaa muutama vaalea tai tummanvaalea raita sinne tänne…
  Kysymys kuuluukin, jos sekoitan yhden paketin 5.1 ja 2 pakettia frozen sand sävyä ja lätkin päähäni… Mikä lopputulos?

  Villikiharan vastaus: 1 osa 5.1 ja 2 osaa 8.23 niin siitä tulee viileä vaaleanruskea. Siihen en ota kantaa mitä tulee raidoista kun pohjalla pinkkiä, kellertävää, oranssia, violettia, pastellia… :). Melkein pitäisi kokeilla pieneen suortuvaan ensin.

 123. Sofii

  Sofii

  Minulla on luonnostaan tosi kuiva hius, olen iloinen ettei väri kuivattanut tukkaani entisestään niin kuin useimmat. Suosittelen!

 124. Ninni

  Ninni

  Kiva väri ja koostumus. Nopea toimitus.

 125. Hilkkis

  Hilkkis

  Monta vuotta olen käyttänyt tuote hyvä ja kestää hiuksissa kauan. Kiilo myös hyvä.

 126. maisa

  maisa

  Hei, häivyttyykö black velvet sävy kuluessaan ruskeaksi vai vain haaleammaksi mustaksi? Väri tulisi tummanruskeisiin hiuksiin.

  Villikiharan vastaus: Vähän sekä että, varmaankin alkaa tummanruskea oma väri näkyä pikkuhiljaa alta.

 127. Ansku

  Ansku

  Luottotuote, toimii hyvin ja miellyttävä käyttää. Ei tule yllätyksiä ja sävyt ovat kuten luvataan tummissa ja vaaleissa sävyissä. Kannattaa kuitenkin aina peilata lähtötilanteeseen ennen värjäystä.

 128. Laura

  Laura

  Loistava tuote. Haalistuu kauniisti, ei mahdotonta juurikasvuun liittyvää eroa punaisessakaan värissä. Isoin plussa hajuttomuudesta, sopii myös hajuherkälle astmaatikolle. Supernopea toimitus.

 129. Elina

  Elina

  Hei, mun oma hiusten väri on n. 8 tummuudeltaan, joistakin raidoitetuista kohdista jopa 9. Hiusten sävy on melko tuhkainen, vaalennetuista kohdista hieman lämpimämpi. Haluaisin 1 asteen tummemmat hiukset, niin että juuret ei näkyis liian vaaleina. Sais olla vähän lämmin, ei täysin harmaa. Tulisiko cinnamon bun ja frozen sand sekoituksesta liian tumma? Vai riittäisikö frozen sand tummentamaan tarpeeksi? Tulisiko siitä liian harmaa?

  Villikiharan vastaus: 8.23 on melko viileä sävy ja sekoittamalla siihen puolet 7.35 saisit hiukan kaipaamaasi lämpöä sävyyn. Tummuus tulisi kutakuinkin seiskan ja kasin puoliväliin. Juuresta ei pitäisi tulla vaaleampi.

 130. Help

  Help

  Millä väreillä saisin noin 9 sävyisestä lämpimään taittavasta tukasta tummanvaalean ns. suomalaisen maantienharmaan värisen?

  Villikihara vastaus: 8.23 Frozen Sand – viileä hiekka olisi lähimpänä.

 131. Johanna

  Johanna

  Hei, minulla on värjäämätön hius, oma väri vaalea, ehkä hieman myös tumman vaalea jossa kellertävää hiussuortuvaa. Mikä näistä väreistä sopisi minulle?

  • villikihara

   villikihara

   Villikiharan vastaus: Vaikea sanoa näkemättä mikä sinulle sopisi mutta hyvä lähtökohta onnistuneelle kotivärjäykselle on kun valitsee tummuuden lähelle omaa sävyä.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tyhjennä