Näin valitset oikean Color Mask tuotteen

1. OIKEA TUOTE
Tarvitsenko Color Mask shampoon, hoitoaineen vai molemmat?

Four Reasons Color Mask -tuotteet sisältävät runsaasti pigmenttiä. Shampooseen sekoitetut pigmentit tarttuvat hiukseen helpommin, hoitoaineeseen sekoitettuna pigmenttien vaikutus on hitaampaa. Jos hiukset kaipaavat sävyä enemmän hoitoa ja kiiltoa, suosittelemme sinä tapauksessa hoitoainetta. Shampoo on usein hoitoainetta helpompi levittää tasaisesti pitkiin, vaalennettuihin hiuksiin, raitojen ylläpito on vaivatonta hoitoaineella. Jos haasteena on esim. intensiivisen punaisen tai herkän pastellisävyn ylläpito muuttumattomana, suosittelemme shampoota.

Jos haluat ylläpitää sävyn erityisen leiskuvana, suosittelemme Color Mask Toning Shampoon käyttöä esim. joka toisella pesukerralla ja Color Mask Toning Treatment -hoitokäsittelyä kerran viikossa.

2. OIKEA SÄVY
Miten osaan valita oikean sävyn?

Pakkauksessa sävynimen alapuolella on sävyn kylmyyttä/lämpimyyttä kuvaava asteikko, joka auttaa valinnassa. Jos olet epävarma oikeasta sävystä, suosittelemme silloin vaaleampaa vaihtoehtoa. Jotta moniväristen hiusten eloisuus säilyisi, valitse Color Mask -sävy hiusten vaaleimman sävyn mukaan. Jos toiveena on syventää hiusten sävyä, valitse Color Mask -sävy silloin hiusten syvimpien sävyjen mukaan. Muista kuitenkin että syvimpien sävyjen pigmentit tarttuvat hanakasti vaalennettuihin kohtiin näyttäen niissä voimakkaammilta kuin tummassa, värjätyssä hiuksessa.

Kun valitset sävyä, mieti mikä sävy hiusväristä haalistuu ensimmäisenä ja valitse Color Mask -sävy sen mukaan. Ruusukultainen sävytys puhtaaksi vaalennetussa hiuksessa tarvitsee lämpöisen yläpitosävyn kuten Rose Gold, mutta sama sävy keltaisessa pohjassa tarvitsee taittavamman sävyn esim. Rose.

Color Mask sävyn valinta

 

3. LAIMENNA TARVITTAESSA
Mitä teen kun sävyt ovat liian tummia hiuksilleni?

Jos valikoiman sävyt tuntuvat liian voimakkailta, Color Mask -sävyjä voi laimentaa sekoittamalla niitä tavalliseen hoitoaineeseen. Voit laimentaa sävyä reippaasti ensimmäisellä kerralla ja lisäämään sitten Color Maskin määrää vähitellen jos hiuksiin toivotaan enemmän sävyä.

4. HIUSTENPIDENNYKSET
Sopivatko Color Mask -tuotteet pidennyshiuksille?

Color Mask -tuotteita on käytetty pidennyshiusten sävytykseen ja hoitamiseen, mutta suosittelemme noudattamaan valmistajan ohjeita ja välttämään kiinnityskohdan hieromista tms. kovakouraista käsittelyä. Pidennyshiukset voivat käyttäytyä eri lailla kuin omat, värjätyt hiukset. Tarvittaessa sävyä voi testata ensin huomaamattomaan paikkaan ennen kaikkien hiusten käsittelyä.

Four Reasons Color Mask tuotteet

Samankaltaiset artikkelit