Tuuheuta ohuet hiukset välittömästi

Jokainen ohuthiuksinen haaveilee tuuheasta tukasta vaikka se on itseasiassa helpompaa kuin voit kuvitellakaan. Välittömän kohotuksen ja tuuheuden ohuisiin -tai yhtä hyvin paksuihin hiuksiin saa muutamassa minuutissa pienen pienellä kreppiraudalla, eli volyymiraudalla. Lopputulos säilyy päiviä eikä ikävä rasvoittuminenkaan vaivaa kohotettua hiusta kun hiukset eivät makaa rasvoittuvaa tyveä vasten.

Minikreppiraudalla krepataan vain hiusten tyviosa, jolloin hius kohoaa irti hiuspohjasta kuin taikaiskusta, ja hius näyttää välittömästi tuuheammalta ja paksummalta. Kreppaus tehdään vain alimpien hiusten tyveen, päällimmäiset hiukset nostetaan siksi aikaa pois teiltä. Näin krepattu tyvi jää päällimmäisten hiusten alle piiloon mutta kohottaa silti koko tukkaa aivan kuin tyvi olisi tupeerattu.

Tee näin:

  1. Ota puhtaista kuivista hiuksista n. 1 cm paksu ja raudan levyinen suortuva kerrallaan ”kohotuskäsittelyyn” aloittaen alhaalta ylöspäin. Yläpuolella olevat hiukset voi kiinnittää klipsillä pois tieltä.
  2. Suihkuta lämpösuoja-ainetta hiukan tyveen ja paina kreppaus 1-3 kertaa tyvestä alkaen niin hiukset kohoavat ja näyttävät tuuheilta. Krepit sekoittuu mukavasti toisiinsa kun ovat vähän pidemmällä matkalla, tulee enemmän kohotusta eikä ne erotu hiusten seasta. Ota siihen päälle taas uusi osio jonka käsittelet samalla tavalla.
  3. Etene osio kerrallaan, mutta jätä päällimmäiset hiukset käsittelemättä ettei kreppaus tule näkyviin, myöskään aivan alimpia hiuksia ei tarvitse käsitellä.

Volyymirauta hiusten kohottamiseen tai kreppaamiseen

Tilaa Hair Camouflage volyymirauta

Samankaltaiset artikkelit