Näin käytät Olaplex tuotteita

Olaplex hoito, vinkit täydelliseen hiusten hoitoon

Olaplex on yksi maailman tunnetuimmista hiustenhoitobrändeistä niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin keskuudessa, mutta sarjan laajentuessa moni varmaan pohtii mikä Olaplex tuote itselle sopii ja missä järjestyksessä niitä tulisi käyttää. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta vain ja ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen.

Olaplex käsittely kampaajalla

Olaplex No.1 Bond Multiplier on kampaamossa tehtävä hoito kemiallisten käsittelyjen yhteydessä jolla kampaajasi lieventää huomattavasti hiustesi vahingoittumista esimerkiksi vaalentamisen yhteydessä. Tämä mahdollisuus on mullistanut koko hiusalan. Olaplex No.1 jälkeen, hiuksiin lisätään lopuksi Olaplex No.2, joka jatkaa hiussidosten paikkaamista ja hemmottelee hiuksiasi käsittelyn jäljiltä. Olaplex No.1 ja No.2 ei siis myydä kotiin vaan ne on aina ostettava kampaamopalveluna.

 

Olaplex tehohoito kotona

Kotona käytettävä Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoito jatkaa Olaplex-salonkihoidon vaikutusta kotona. No.3 on tarkoitettu käytettäväksi vähintään kerran viikossa, riippuen hiustesi kunnosta. Kun Olaplex alun perin lanseerattiin, No.3 oli ainoa kotihoitoon tarkoitettu tuote. Tänä päivänä Olaplex-perhe on täydentynyt toinen toistaan hienoimmilla tuotteilla ja kaikissa tuotteissa on Olaplexin patentoitu teknologia.

Olaplex No.3 kotihoidon täydentävät tuotteet

Olaplex No.0 -intensiivihoito on hiustenhoidon primer, pohjustustuote. Siinä missä ihonhoidossa käytetään pohjustuotetta, jotta meikki pysyy kauniina koko päivän – Olaplex No.0 -intensiivihoito valmistaa hiuksen No.3 -tehohoidolle. No.0 -intensiivihoito on koostumukseltaan juoksevampi ja imeytyy hiukseen syvemmälle, kun taas No.3 on voidemaisempi ja näin tuotteet täydentävät toisiaan. No.0 -intensiivihoidossa on sama vaikuttava raaka-aine kuin Olaplex No.1 :ssä (kampaamohoidossa käytettävä). Yhdessä käytettynä Olaplex No.0 -intensiivihoito ja No.3 ovat 68% tehokkaammat ja tekevät hiuksista 3 x vahvemmat, mitä yksistään No.3 -kotihoidolla.

Olaplex No.8 -intensiivisesti hiuksia kosteuttava 4-in-1 hiusnaamio korjaa hiusvaurioita ja tekee hiuksista upean kiiltävät ja ryhdikkäät. No.3 ei siis ole hiusnaamio eikä hoitoaine, se toimii hiuksen sisällä korjaten hiuksen vaurioituneita rikkisidoksia, suojaamalla hiuksia sekä pysyviä happivaurioita estäen. No.8 Bond Intense Moisture Mask kosteuttaa intensiivisesti hiuksia syvältä, korjaten samalla hiuksia. Kotihoitoon kannattaa käyttää molempia tuotteita kerran viikossa niin saat tehokkaimman hyödyn irti.

Olaplex tehohoito kotona

 

Olaplex päivittäiseen käyttöön

Normaaliin päivittäiseen käyttöön sopii Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo  ja Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner. Kuten muutkin Olaplex-tuotteet myös No.4 shampoo ja No.5 hoitoaine on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia ja ne sopivat kaikenlaisille hiuksille. Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. Käytä aina hiusten shampoopesuun tai huuhdeltuasi Olaplex No.3 Hair Perfectorin hiuksista. No.4 shampoo tekee hiuksista jokaisen käyttökerran jälkeen entistä kiiltävämmät, terveemmät ja helpommin käsiteltävät. No.5 Bond Maintenance Conditioner suojaa hiuksia ja korjaa samalla vaurioituneita hiuksia sekä kaksihaaraisia. Tekee hiuksista vahvemmat latistamatta niitä.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo ja Olaplex No.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner korjaa, puhdistaa ja kirkastaa vaaleita, vaalennettuja ja harmaita hiuksia. Olaplexin ainutlaatuisen teknologian sisältämä hopeashampoo ei kuivata hiuksiasi vaan kosteuttaa suortuvasi samalla tehokkaasti ei-toivottuja keltaisia sävyjä neutralisoiden. Intensiivinen pigmentti mahdollistaa myös haastavampien keltaisten sävyjen taittamisen. Anna shampoon vaikuttaa pidempään, sitä kirkkaampi lopputulos, suositus on kuitenkin aloittaa minuutista ja lisätä aikaa tarvittaessa pidempään.

Olaplex No.4C poistaa hiuksista metallien, mineraalien ja muiden jäämien lisäksi myös rasvaisuutta, kloorijäämiä sekä tuotejäämiä. Samalla shampoo suojaa ja vahvistaa hiuksen rikkisidoksia jokaisella käyttökerralla. Useimmat syväpuhdistavat shampoot saattavat tehdä hiuksista karheat ja kuivat, mutta Olaplexin patentoidulla Bond Building -teknologian avulla No.4C jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja kirkkaiksi.

Olaplex tuotteet kotihoitoon

 

Olaplex viimeistelytuotteet

Olaplex No.6 Bond Smoother -muotoiluvoide on poikkeuksellinen muotoilutuote vaurioituneille, huonokuntoisille tai kuiville ja pörröisille hiuksille. Kaikki Olaplex No.6 -muotoiluvoiteen ainesosat toimivat yhdessä ja auttavat hiusten korjaamisessa, silottamisessa ja kosteuttamisessa pitäen hiukset ojennuksessa jopa 72 tuntia. Vahvistaa ja hoitaa hiuksia välittömästi (huomaat kyllä eron).

Olaplex No.7 Bonding Oil -hiusöljy viimeistelee Olaplex kokemuksen. Tuotetta voidaan käyttää yksistään tai sekoittamalla minkä tahansa muun lempituotteesi sekaan tuomaan kiiltoa, kosteutusta ja lisävahvistusta hiuksillesi. No.7 Bonding Oil ja No.6 Bond Smoother on lyömätön yhdistelmä. Lisää ensin pieni määrä No.6 Bond Smoother -muotoiluvoidetta kämmenellesi ja tämän jälkeen lisää joukkoon pisara tai kaksi Olaplex No.7 -hiusöljyä. Sekoita tuotteet keskenään ja lisää kauttaaltaan hiuksiin. Jos sinulla on kiharat hiukset, puristele tuotteet pää alaspäin hiuksiin. No.6 ja No.7:n tehokas yhdistelmä tekee hiuksista samettisen sileät, silkkiset, vahvat ja upean kiiltävät!

Mikäli tykkäät käyttää esimerkiksi hiusgeeliä, muotovaahtoa tai muita hiuksiin jätettäviä tuotteita – lisää rohkeasti pisara tai kaksi Olaplex No.7 -hiusöljyä mukaan. Saat upean kiillon lisäksi jokaiseen tuotteeseesi mukaan hiuksia vahvistavaa Olaplexin patentoimaa Bond Building -teknologiaa.

Suojaa ja hoida hiuksiasi Olaplex No.9 -hiusseerumilla. Monikäyttöinen seerumi antaa päivittäisen suojan ulkoisia rasituksia kuten ilmansaasteita ja lämpötyökalujen aiheuttamaa kuumuutta vastaan hiuksia samalla hoitaen. Seerumi tekee hiuksista näkyvästi satiinisen kiiltävät ja pehmeät. Korostaa täydellisesti muun muassa kiharaa ja sisältää niin sanotun muotoilumuistin, joka mahdollistaa hiusten uudelleenmuotoilun. Olaplex No.9 selvittää hiuksia ja vähentää sähköisyyttä ja toimii näin ollen minkä tahansa hiustyylin suojana. Seerumi ei latista hiuksia ja on silikoniton.

Olaplex kuva ennen/jälkeen hoidon

 

Olaplex lyhyesti:

  • Tehohoitoon Olaplex No.3 jota voidaan tehostaa Olaplex No.0 -intensiivihoidolla.
  • No.8 Moisture Mask antaa tarvittaessa lisäkosteutusta No.3 Hair Perfectorille.
  • Päivittäiseen hiusten pesuun Olaplex No.4 shampoo ja Olaplex No.5 hoitoaine, vaaleille hiuksille Olaplex No.4P shampoo sekä Olaplex No.5P hoitoaine.
  • Hiusten syväpuhdistamiseen Olaplex No.4C.
  • Kuivashampoo virkistämään pesukertojen välissä Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo
  • Olaplex No.6 muotoiluvoide silottamaan ja pitämään hiukset ojennuksessa.
  • Olaplex No.7 -hiusöljy antamaan upeaa kiiltoa.
  • Olaplex no.9 suojaamaan hiusta ja antamaan muotoiluun tukea.
  • Olaplex Volumizing Blow Dry Mist korjaava föönaussuihke.

Olaplex tuotteet

Samankaltaiset artikkelit