Suojaa hiuksesi auringon UV-säteiltä

Auringon UV-säteily kuivattaa hiuksia ja haalistaa hiusten väriä, erityisesti värjättyä hiusta, mutta myös värjäämätön hius kärsii säteilystä. Hiukset eivät tarvitse ihon tapaan suojausta, hius ei pala niin kuin iho, mutta UV-säteily kuitenkin rasittaa hiusta ja suojaaminen pitää ne paremmassa kunnossa.

Parhaiten hiusta suojaa hattu tai muu vaatetus, mutta vaatetuksen lisäksi kannattaa käyttää hiustuotteita joihin on lisätty UV-säteilyltä suojaavia ainesosia. UV-suojan sisältävät tuotteet auttavat suojaamaan väriä ja pitävät hiukset paremmassa kunnossa.

 

UV-suoja on useissa kampaamotuotteissa

Parhaimman suojan UV-säteiltä antavat tuotteet joita ei huuhdella, vaan tuote jätetään hiuksiin. Ne ovat yleensä kemiallisia filttereitä, jotka muuntavat UV-säteilyn vähemmän haitalliseen muotoon. UV-suojalla ei ole niin tehokasta vaikutusta shampoossa, hoitoaineessa tai muussa tuotteessa, joka huuhdellaan hiuksesta pois. Katso UV-suojan sisältävät tuotteet.

Muista myös kosteuttaa hiusta

Kesän kuivattamat hiukset kaipaavat myös erityiskosteutusta, kostauttavaa shampoota, hoitoja ja hoitosuihkeita jotka palauttavat hiuksen kosteustasapainon normaaliksi.

UV-suojan sisältäviä tuotteita

Samankaltaiset artikkelit