Color Mask Intense Toning Treatment suoraväri

15,90

Hoitava, runsaspigmenttinen suoraväri

Tyhjennä
Toimitusaika 1-2 päivää
Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Four Reasons Color Mask Intense Toning Treatment suoravärejä voi käyttää hiusten sävyttämiseen ja värin ylläpitoon siinä missä alkuperäisiäkin Color Maskeja. Intense-sarja on kuitenkin kehitetty erityisesti radikaaleihin muutoksiin, kun halutaan jotain värikkäämpää. Koska Intense Toning Treatmentissa on enemmän pigmenttiä, myös tulokset ovat muita Four Reasons Color Maskeja voimakkaampia ja intensiivisempiä.

  • Intensen värejä voi sekoittaa normaaleihin Color Maskeihin, tai laveerata hoitoaineeseen vaaleamman lopputuloksen saavuttamiseksi.
  • Color Mask Intense hyödyntää Color Maskin tehokkaasti hoitavaa pohjaa, mutta on samalla suorituskyvyltään kuin tehokas suoraväri!
  • Tuotetta käytetään kuin suoravärejä – saat samalla käsittelyllä tehokkaan hoidon.
  • Erittäin pigmenttirikas, pitkään kestävä sävy joka antaa upean kiillon.
  • 100% vegaaninen, ammoniakiton ja pakattu kierrätettävään muoviin.

Käyttö: Levitä tasaisesti pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa ja anna vaikuttaa 10-20 min. riippuen halutusta voimakkuudesta. Huuhtele huolellisesti. Huomaa että hiusten huokoisuus, kunto ja nykyinen sävy vaikuttavat lopputuloksen tasaisuuteen. Sävy on voimakkaimmillaan vaalennetuissa tai vaaleaksi värjätyissä hiuksissa.

Vinkkejä

Blokkivärjäys
Värjää hiuksista vain tietty alue, esimerkiksi alaosa tai etuosa. Saat superhienon kontrastin pohjasävyn kanssa.

Spilit Dye
Jaa hiukset kahteen osaan ja värjää osiot eri sävyillä. Omat lempparini ovat Pink ja Violet – toimii kombona loistavasti!

Spilit Dye / Reverse Ombré
Liu’uta väri ainoastaan latvoihin. Ole tarkkana, jotta saat värin varmasti levittymään pehmeästi, ilman selkeitä rajoja.

Rainbow Hair
Käytä luovuutta ja luo kokonaisuus vaikka kaikilla Intenseväreillä! Jaottele osiot halutun lopputuloksen mukaan. Myös levitettävässä osiossa kannattaa käyttää luovuutta. Liu’uta useampaa sävyä työstettävässä kohdassa ja saat kivaa liikkuvuutta väriin. Tässä tekniikassa vain mielikuvitus on rajana!

Paino 0.2 kg
Koko

200 ml

Valmistaja

Sävy

, , ,

Hiustyyppi

Ominaisuus

,

Kysymykset & Vastaukset

Question
Voiko hiuksiin tehdä värinpoisto tai vaalennuskäsittelyn jos näitä sävyjä on hiuksissa tai vielä jotain jääminkejä jäljellä? Värinpoisto on alla ja pitäisi saada hieman hiusta vaaleammaksi oranssisuuden vuoksi, mutta tuo Fuksian sävy ei ole toivotussa ajassa kulunut kokonaan hiuksista pois kun kesällä sitä laitoin. Kitsu kysyi 17 marraskuun, 2021
Answer
Jos tavoitteena on intensiivinen ja kirkas sävy niin kyllä se vaatiin puhtaanvaalean pohjan jota ei saa kuin vaalentamalla. Villikihara vastasi 18 marraskuun, 2021 kauppiaskauppias
Upvote (0) Downvote (0)
Loading

Kysy tuotteesta

Olethan lukenut ensin tuotteen kuvauksen löytääksesi vastauksen. Asiakaspalvelumme vastaa kysymykseesi mahdollisimman pian.

Kiitos kysymyksestä!

Mail

Kysymyksesi on vastaanotettu, odottele rauhassa, siihen vastataan mahdollisimman pian.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Mail

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Artikkelit VINKIT TÄYDELLISEEN SUORAVÄRIIN

Värin lopputulokseen vaikuttavat pohjavärin sävyt ja valittu väri sekä sen intensiteetti. Suosittelemme ennen ensivärjäystä tekemään värinpoiston tai vaalennuspesun / vaalennuksen…

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Color Mask Intense Toning Treatment suoraväri”
Tyhjennä