Color Mask Paint suoraväri

(26 arvostelua)

12,90

Kiiltoa lisäävä intensiivinen suoraväri

Tyhjennä
Toimitusaika 1-2 päivää
Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Pigmenttiä pursuava Color Mask Paint suoraväri lisäävät kiiltoa antaen uskomattoman värikylläisiä lopputuloksia. Valikoima sisältää 11 upeaa sävyä, 8 shokkiväriä ja 3 pehmeää pastellia  – vain mielikuvitus on rajana!

Paint suoravärit uudistuvat lähikuukausina eikä kaikkia sävyjä ole enää saatavilla.

Herkullisilla ja iloisilla sävyillä saadaan hiuksiin käytetystä määrästä ja tekniikasta riippuen joko selkeä värimuutos, avantgardistinen efekti tai hienostunut häivähdys.

Color Mask Paint -sävy kestää hiuksissa 5-30 pesukertaa riippuen hiusten väristä, huokoisuudesta sekä käytetystä sävystä. Vaaleissa hiuksissa lopputulos näkyy selvemmin kuin tummissa, mutta vaaleiden pastellisävyjen aikaansaamiseksi hiusten täytyy olla puhtaaksi vaalennetut, jotta lopputulos on toivotunlainen. Koska hiusten peseminen kuluttaa suoraväriä hiuksen pinnasta, voi sävyn kestoa pidentää harventamalla pesukertoja ja käyttämällä mahdollisimman hellävaraista shampoota. Hiukset kannattaa kuivata välittömästi pesun jälkeen, jotta väripigmentit lukkiutuvat takaisin hiukseen ja sävy säilyy mahdollisimman hyvin. Color Mask Paint -sävy poistuu hiuksesta ajan kanssa kulumalla ja pesemällä, jonkin verran myös vaalentamalla.

Color Mask Paint sopii kaikille! Suoraväriä voidaan käyttää, kun halutaan erikoisia shokkivärejä, joita ei ole mahdollista toteuttaa tavallisella hiusvärillä. Color Mask Paint tarttuu parhaiten vaalennettuun hiukseen ja sävyt näkyvät niissä myös voimakkaimmin. Kun Color Mask Paint -suoraväriä käytetään värjättyihin hiuksiin, saadaan lisää intensiteettiä jo olemassa olevaan sävyyn, muutettua sävyä sekä lisättyä kiiltoa.

Color Mask Paint -suoravärin voidemaisen koostumuksen ansiosta levitys onnistuu tarvittaessa tarkkoihin osioihin kamman avulla, joten voit loihtia sen avulla erilaisia tyylejä ja tehosteita näppärästi ja nopeasti.

Paint käyttöohje: Pese hiukset. Levitä väri tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset lopuksi harvapiikkisellä kammalla. Vaikutusaika 15-30 min riippuen halutusta lopputuloksesta. Vaikutusajan päätyttyä huuhtele huolellisesti lämpöisellä vedellä. Jos käytetty sävy on voimakas tai väriä käytetty runsaasti, pese hiukset kertaalleen shampoolla. Käytä tarvittaessa hoitoainetta. Huom! Käytä suojakäsineitä ja vältä värin leviämistä iholle. Poista korut ja suojaa vaatteet. Käytä tummaa pyyhettä.

Color Mask Pastel White on vaaleiden ja vaalennettujen hiusten keltaisuutta taittava laveeraaja, joka lisää kiiltoa, rauhoittaa hiuspohjaa ja parantaa hiusten kuntoa. Sekoitettaessa Color Mask Paint -suoravärin kanssa muuttaa sävyn vaaleammaksi ja pastellinsävyiseksi, joten voit nyt luoda oman pastellisävysi mistä tahansa Color Mask Paint -shokkivärisävystä! Pastel White tuubin koko muista sävyistä poiketen 150 ml.

Pastel White käyttöohje: Pastel White -laveeraajaa keltaisuuden taitossa ja viileiden sävyjen korostamisessa: Pese ja pyyhekuivaa hiukset. Levitä Pastel White hiuksiin ja kampaa läpi harvapiikkisellä kammalla. Anna vaikuttaa 10-20 min ja huuhtele huolellisesti. Pastel White -laveeraajaa pastellisävyn luomisessa: Pese ja pyyhekuivaa hiukset. Sekoita haluttua Color Mask Paint -shokkivärisävyä Pastel White -laveeraajaan pieni määrä kerrallaan, kunnes toivottu pastellisuus on saavutettu. Levitä tasaisesti hiuksiin ja kampaa hiukset läpi harvapiikkisellä kammalla. Vaikutusaika 15-30 min riippuen halutusta lopputuloksesta. Vaikutusajan päätyttyä huuhtele huolellisesti runsaalla lämpöisellä vedellä. Käytä tarvittaessa hoitoainetta.

Paino 0.1 kg
Hiustyyppi

Koko

75/150 ml

Sävy

, , , , , , , , , , ,

Valmistaja

Jakelija

Miraculos

Kysymykset & Vastaukset

Tuotteella ei ole vielä kysymyksiä.

Kysy tuotteesta

Olethan lukenut ensin tuotteen kuvauksen löytääksesi vastauksen. Asiakaspalvelumme vastaa kysymykseesi mahdollisimman pian.

Kiitos kysymyksestä!

Mail

Kysymyksesi on vastaanotettu, odottele rauhassa, siihen vastataan mahdollisimman pian.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Mail

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Ladattava pdf-tiedosto Color Mask Paint inci

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Artikkelit VINKIT TÄYDELLISEEN SUORAVÄRIIN

Värin lopputulokseen vaikuttavat pohjavärin sävyt ja valittu väri sekä sen intensiteetti. Suosittelemme ennen ensivärjäystä tekemään värinpoiston tai vaalennuspesun / vaalennuksen…

26 arviota tuotteelle Color Mask Paint suoraväri

4,7
Perustuu 26 arvosteluun
5/26 arvostelusta on saanut 4 tähteä. Näytä kaikki 26 arvostelua
 1. Katri (vahvistettu ostaja)

  Katri (vahvistettu ostaja)

  Tuote tuottaa hyvän ja vahvan värin. Se on myös kaunis haalistuessaan mikä on plussaa. Väriä on myös helppo käyttää juuri tarvittava määrä ja jättää tuubiin loput myöhemmälle ajalle.

  Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?
  Kyllä
  Ei
 2. Nimetön (vahvistettu ostaja)

  Nimetön (vahvistettu ostaja)

  Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?
  Kyllä
  Ei
 3. Petra-Maria (vahvistettu ostaja)

  Petra-Maria (vahvistettu ostaja)

  Turkoosi oli huomattavasti tummempi hiuksissa, kuin olin kuvitellut, vaikka pohja olikin blondi. Vastasi enemmän tummansinistä.

  1 / 1 ihmistä koki tämän arvostelun hyödylliseksi. Oliko siitä sinulle hyötyä?
  Kyllä
  Ei
 4. Nimetön (vahvistettu ostaja)

  Nimetön (vahvistettu ostaja)

  Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?
  Kyllä
  Ei
 5. Annika R. (vahvistettu ostaja)

  Annika R. (vahvistettu ostaja)

  Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?
  Kyllä
  Ei
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Peruuta

Tyhjennä