Color Mask Paint suoraväri

(21 arvostelua)

12,90

Kiiltoa lisäävä intensiivinen suoraväri

Tyhjennä
Toimitusaika 1-2 päivää
Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta.

Pigmenttiä pursuava Color Mask Paint suoraväri lisäävät kiiltoa antaen uskomattoman värikylläisiä lopputuloksia. Valikoima sisältää 11 upeaa sävyä, 8 shokkiväriä ja 3 pehmeää pastellia  – vain mielikuvitus on rajana!

Paint suoravärit uudistuvat lähikuukausina eikä kaikkia sävyjä ole enää saatavilla.

Herkullisilla ja iloisilla sävyillä saadaan hiuksiin käytetystä määrästä ja tekniikasta riippuen joko selkeä värimuutos, avantgardistinen efekti tai hienostunut häivähdys.

Color Mask Paint -sävy kestää hiuksissa 5-30 pesukertaa riippuen hiusten väristä, huokoisuudesta sekä käytetystä sävystä. Vaaleissa hiuksissa lopputulos näkyy selvemmin kuin tummissa, mutta vaaleiden pastellisävyjen aikaansaamiseksi hiusten täytyy olla puhtaaksi vaalennetut, jotta lopputulos on toivotunlainen. Koska hiusten peseminen kuluttaa suoraväriä hiuksen pinnasta, voi sävyn kestoa pidentää harventamalla pesukertoja ja käyttämällä mahdollisimman hellävaraista shampoota. Hiukset kannattaa kuivata välittömästi pesun jälkeen, jotta väripigmentit lukkiutuvat takaisin hiukseen ja sävy säilyy mahdollisimman hyvin. Color Mask Paint -sävy poistuu hiuksesta ajan kanssa kulumalla ja pesemällä, jonkin verran myös vaalentamalla.

Color Mask Paint sopii kaikille! Suoraväriä voidaan käyttää, kun halutaan erikoisia shokkivärejä, joita ei ole mahdollista toteuttaa tavallisella hiusvärillä. Color Mask Paint tarttuu parhaiten vaalennettuun hiukseen ja sävyt näkyvät niissä myös voimakkaimmin. Kun Color Mask Paint -suoraväriä käytetään värjättyihin hiuksiin, saadaan lisää intensiteettiä jo olemassa olevaan sävyyn, muutettua sävyä sekä lisättyä kiiltoa.

Color Mask Paint -suoravärin voidemaisen koostumuksen ansiosta levitys onnistuu tarvittaessa tarkkoihin osioihin kamman avulla, joten voit loihtia sen avulla erilaisia tyylejä ja tehosteita näppärästi ja nopeasti.

Paint käyttöohje: Pese hiukset. Levitä väri tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset lopuksi harvapiikkisellä kammalla. Vaikutusaika 15-30 min riippuen halutusta lopputuloksesta. Vaikutusajan päätyttyä huuhtele huolellisesti lämpöisellä vedellä. Jos käytetty sävy on voimakas tai väriä käytetty runsaasti, pese hiukset kertaalleen shampoolla. Käytä tarvittaessa hoitoainetta. Huom! Käytä suojakäsineitä ja vältä värin leviämistä iholle. Poista korut ja suojaa vaatteet. Käytä tummaa pyyhettä.

Color Mask Pastel White on vaaleiden ja vaalennettujen hiusten keltaisuutta taittava laveeraaja, joka lisää kiiltoa, rauhoittaa hiuspohjaa ja parantaa hiusten kuntoa. Sekoitettaessa Color Mask Paint -suoravärin kanssa muuttaa sävyn vaaleammaksi ja pastellinsävyiseksi, joten voit nyt luoda oman pastellisävysi mistä tahansa Color Mask Paint -shokkivärisävystä! Pastel White tuubin koko muista sävyistä poiketen 150 ml.

Pastel White käyttöohje: Pastel White -laveeraajaa keltaisuuden taitossa ja viileiden sävyjen korostamisessa: Pese ja pyyhekuivaa hiukset. Levitä Pastel White hiuksiin ja kampaa läpi harvapiikkisellä kammalla. Anna vaikuttaa 10-20 min ja huuhtele huolellisesti. Pastel White -laveeraajaa pastellisävyn luomisessa: Pese ja pyyhekuivaa hiukset. Sekoita haluttua Color Mask Paint -shokkivärisävyä Pastel White -laveeraajaan pieni määrä kerrallaan, kunnes toivottu pastellisuus on saavutettu. Levitä tasaisesti hiuksiin ja kampaa hiukset läpi harvapiikkisellä kammalla. Vaikutusaika 15-30 min riippuen halutusta lopputuloksesta. Vaikutusajan päätyttyä huuhtele huolellisesti runsaalla lämpöisellä vedellä. Käytä tarvittaessa hoitoainetta.

Paino 0.1 kg
Hiustyyppi

Koko

75/150 ml

Sävy

, , , , , , , , , , ,

Valmistaja

Jakelija

Miraculos

Ladattava pdf-tiedosto Color Mask Paint inci

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Artikkelit VINKIT TÄYDELLISEEN SUORAVÄRIIN

Värin lopputulokseen vaikuttavat pohjavärin sävyt ja valittu väri sekä sen intensiteetti. Suosittelemme ennen ensivärjäystä tekemään värinpoiston tai vaalennuspesun / vaalennuksen…

Tuotearvostelut

 1. Aino

  Aino

  Moi! Mietin tässä vain, että toimiikohan tämä tuote luonnostaan hyvin vaaleisiin hiuksiin ja näkyisikö väri niissä vai pitääkö olla vaalennetut hiukset jotta tuote näkyisi?

  Villikiharan vastaus: Riippuen sävystä, esim. pastellinsävyt vaatii hyvin puhtaan vaalean pohjan mutta osa sävyistä ottaa tummempaankin.

 2. pinkki

  pinkki

  Pysyy kauan ja näkyy hyvin, eikä hiukset katkeile tai haavoitu.

 3. suvi

  suvi

  Moi. Mietin kuinka monta purkkia laitan tilaukseen niin kuinka pitkiin hiuksiin riittää yksi purkki?

  Villikiharan vastaus: Tuubi on 75 ml joka on tarkoitettu riittämään raitoihin, kokopäähän tarvitaan 2-3 tuubia riippuen hiuksen pituudesta ja paksuudesta. Jos oikein paksut ja pitkät hiukset niin voi mennä 4 tuubia.

 4. Muovipartikkeli

  Muovipartikkeli

  Näkyykö esimerkiksi sävyt cherry ja deep purple ollenkaan tummassa värjätyssä hiuksessa?

  Villikiharan vastaus: Näkyy mutta ei varsinkin Cherry Bomb vaatii vaalean pohjan tullakseen kirkaan punaiseksi. Deep Purple käy paremmin tummemmallekin hiukselle.

 5. Pinkcat

  Pinkcat

  Ihan paras suoraväri. Hyvä pigmentti.

 6. Jasmin

  Jasmin

  Deep purple, loistava suoraväri ja hyvä pigmentti.

 7. Sarapallero

  Sarapallero

  Todella upeat värit näissä Kc Professionalin color mask painteissa. Olen kokeillut purple rainia ja deep purplea, pysyvät suht hyvin harmaissa hiuksissani. Harmi vaan että näitä ei kampaajani mukaan enää valmisteta ja uusissa paint väreissä ei ole näitä lempivärejäni enää, joten täytyypä pikaisesti tilata tätä vanhaa sarjaa varastoon!

  Villikiharan vastaus: Kampaajallasi on vanhaa tietoa. Painteja valmistetaan edelleen, valmistus oli hetkisen tauolla kun Art sarja julkaistiin mutta kysynnän pakottamana Paintin valmistusta on jatkettu. Loppuvuodesta -19 tosin koko Color Mask tuotelinja tulee uudistumaan niin aika näyttää mitä silloin on saatavilla.

 8. maarilyn

  maarilyn

  Mainio väri värjäyksen ylläpitoon. Sekoitan aina pari tippaa hoitoaineen sekaan. Hot pink on ❤️

 9. Hanna

  Hanna

  Täydellinen tuote! Toivottavasti tämän tuotteen valmistusta ei lopeteta. Pinkadelic tuo juuri täydellisen sävyn!

 10. Anna

  Anna

  Oiva tuote hiusvärin ylläpitoon värjäyskertojen välissä! Itselläni käytössä yellow, jota sekoitan lorauksen color mask sävyttävän hoitoaineen sävyjen latte ja golden copper sekaan sopivan värisävyn aikaansaamiseksi.

 11. Zeid

  Zeid

  Ehdottomasti paras väri, pitää hyvin sinililaa yllä, jää hyvin hiuksiin ja sauna löylyssä väri oikein nassahtaa kiinni, hyvä lopputulos. Paras tuote tähän mennessä.

 12. Enna

  Enna

  On vain markkinoiden paras väri. Cherry bomb sävy on juurikin niin PUNAINEN!! Toivottavasti tämä tuote pysyy teidän tilaus valikoimassa, nimittäin moni alan liike ei enää myy tätä.

 13. Papu

  Papu

  Color mask laventeli tarttuu vaalennettuun pohjaan tosi hyvin ja pysyy muutaman pesun hyvänä. Suosittelen, loistotuote!!!

 14. Miia

  Miia

  Purple Rain on aivan paras väri, tuleeko sitä teille vielä lisää?

  Villikiharan vastaus: Purple Rain ei ole tällä hetkellä saatavilla. Paint värit tulee uudistumaan lähikuukausina Four Reasons brändin alle eikä kaikkia sävyjä ole enää saatavilla. Valmistaja ei ole kertonut aikataulua julkaisusta mutta tilataan heti kun niitä saa.

 15. Maija

  Maija

  Cherry Bomb tuo värin esiin värjätyissä hiuksissa. Aivan ihana sävy.

 16. Neppi

  Neppi

  Hyvin levittyvä, hyvä tuoksu, levitin neon keltaisen kanssa nii tuli sopiva sävy, pysynyt hiuksissa hienosti. Vaalensin tietysti alle mahd vaaleaksi.

 17. Sini

  Sini

  Helposti levittyvä, eikä liian litkua. Todella riittoisa, tykkään.

 18. Jaana

  Jaana

  Paras väri ikinä.

 19. Turkoosi80

  Turkoosi80

  Turkoosia suoraväriä tilasin ja myös sain. Hyvä tuote jota käytän jatkossakin.

 20. Shokkivärit Best

  Shokkivärit Best

  Paras suoraväri ikinä!

 21. Lyrazen

  Lyrazen

  Hyvä suoraväri ja todella ihanan värinen oli turkoosi.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tyhjennä