Color Mask Paint suoraväri

(34 tuotearviota)

Kiiltoa lisäävä intensiivinen suoraväri

Tuotteen valmistus on loppunut tai se on poistunut valikoimistamme!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

 • Valmis Toimitus alkaen 5,90€ (Postipaketti 1-2pv)
 • Valmis Toimitusaika 1-2 päivää
 • Valmis Maksuton palautusoikeus 14 vuorokautta
Tuotetunnus (SKU): 1288 Osastot: , Avainsana tuotteelle
Brändi:Four Reasons Color Mask

Vaihtoehtoinen tuote...

Kuvaus

Pigmenttiä pursuava Color Mask Paint suoraväri lisäävät kiiltoa antaen uskomattoman värikylläisiä lopputuloksia. Valikoima sisältää 11 upeaa sävyä, 8 shokkiväriä ja 3 pehmeää pastellia  – vain mielikuvitus on rajana!

Herkullisilla ja iloisilla sävyillä saadaan hiuksiin käytetystä määrästä ja tekniikasta riippuen joko selkeä värimuutos, avantgardistinen efekti tai hienostunut häivähdys.

Color Mask Paint -sävy kestää hiuksissa 5-30 pesukertaa riippuen hiusten väristä, huokoisuudesta sekä käytetystä sävystä. Vaaleissa hiuksissa lopputulos näkyy selvemmin kuin tummissa, mutta vaaleiden pastellisävyjen aikaansaamiseksi hiusten täytyy olla puhtaaksi vaalennetut, jotta lopputulos on toivotunlainen. Koska hiusten peseminen kuluttaa suoraväriä hiuksen pinnasta, voi sävyn kestoa pidentää harventamalla pesukertoja ja käyttämällä mahdollisimman hellävaraista shampoota. Hiukset kannattaa kuivata välittömästi pesun jälkeen, jotta väripigmentit lukkiutuvat takaisin hiukseen ja sävy säilyy mahdollisimman hyvin. Color Mask Paint -sävy poistuu hiuksesta ajan kanssa kulumalla ja pesemällä, jonkin verran myös vaalentamalla.

Color Mask Paint sopii kaikille! Suoraväriä voidaan käyttää, kun halutaan erikoisia shokkivärejä, joita ei ole mahdollista toteuttaa tavallisella hiusvärillä. Color Mask Paint tarttuu parhaiten vaalennettuun hiukseen ja sävyt näkyvät niissä myös voimakkaimmin. Kun Color Mask Paint -suoraväriä käytetään värjättyihin hiuksiin, saadaan lisää intensiteettiä jo olemassa olevaan sävyyn, muutettua sävyä sekä lisättyä kiiltoa.

Color Mask Paint -suoravärin voidemaisen koostumuksen ansiosta levitys onnistuu tarvittaessa tarkkoihin osioihin kamman avulla, joten voit loihtia sen avulla erilaisia tyylejä ja tehosteita näppärästi ja nopeasti.

Paint käyttöohje: Pese hiukset. Levitä väri tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset lopuksi harvapiikkisellä kammalla. Vaikutusaika 15-30 min riippuen halutusta lopputuloksesta. Vaikutusajan päätyttyä huuhtele huolellisesti lämpöisellä vedellä. Jos käytetty sävy on voimakas tai väriä käytetty runsaasti, pese hiukset kertaalleen shampoolla. Käytä tarvittaessa hoitoainetta. Huom! Käytä suojakäsineitä ja vältä värin leviämistä iholle. Poista korut ja suojaa vaatteet. Käytä tummaa pyyhettä.

Color Mask Pastel White on vaaleiden ja vaalennettujen hiusten keltaisuutta taittava laveeraaja, joka lisää kiiltoa, rauhoittaa hiuspohjaa ja parantaa hiusten kuntoa. Sekoitettaessa Color Mask Paint -suoravärin kanssa muuttaa sävyn vaaleammaksi ja pastellinsävyiseksi, joten voit nyt luoda oman pastellisävysi mistä tahansa Color Mask Paint -shokkivärisävystä! Pastel White tuubin koko muista sävyistä poiketen 150 ml.

Pastel White käyttöohje: Pastel White -laveeraajaa keltaisuuden taitossa ja viileiden sävyjen korostamisessa: Pese ja pyyhekuivaa hiukset. Levitä Pastel White hiuksiin ja kampaa läpi harvapiikkisellä kammalla. Anna vaikuttaa 10-20 min ja huuhtele huolellisesti. Pastel White -laveeraajaa pastellisävyn luomisessa: Pese ja pyyhekuivaa hiukset. Sekoita haluttua Color Mask Paint -shokkivärisävyä Pastel White -laveeraajaan pieni määrä kerrallaan, kunnes toivottu pastellisuus on saavutettu. Levitä tasaisesti hiuksiin ja kampaa hiukset läpi harvapiikkisellä kammalla. Vaikutusaika 15-30 min riippuen halutusta lopputuloksesta. Vaikutusajan päätyttyä huuhtele huolellisesti runsaalla lämpöisellä vedellä. Käytä tarvittaessa hoitoainetta.

Lisätiedot

Hiustyyppi

Koko

75/150 ml

Valmistaja

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Vastaustasi tallennettaessa tapahtui virhe. Ilmoita siitä sivuston ylläpitäjälle. Lisätietoa:

Ladattava pdf-tiedosto Color Mask Paint inci

34 arviota tuotteelle Color Mask Paint suoraväri

4,7
Perustuu 34 arvioon
1-5 34:n arvosteluista
 1. Vaalean sininen väri ok, tuubi oli tosin aika pieni.

  (0) (1)
 2. Haussa oli pastellipinkki ja -sininen, tästä vanhasta värisarjasta ne löytyivät. Hyvät perussuoravärit!

  (0) (1)
 3. Luottoväri, ostan aina intensiivisemmän sävyn ja sekoitan hoitoaineeseen ylläpitämään väriä. Vaikuttaa nopeasti ja sävy näyttää hyvältä.

  (0) (0)
 4. (0) (0)
 5. En ehtinyt käyttää vielä mutta odotan innolla!

  (0) (0)
Lisää arvostelu
Color Mask Paint suoraväri Color Mask Paint suoraväri
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan